Xenical

Xenical bestellen


Xenical aanvragen bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken


Xenical is een geneesmiddel tegen overgewicht. Het onderdrukt de eetlust niet, maar werkt in het darmkanaal. De werkzame stof orlistat heeft invloed op de enzymen in de darmen die het vet uit de voeding verteren. Door de werking van deze enzymen gedeeltelijk te blokkeren, kunnen de darmen zo'n 30% minder vet opnemen. Dit vet wordt onverwerkt uitgescheiden via de ontlasting. Het lichaam krijgt op die manier minder calorieën binnen, waardoor het zijn reserves begint te verbranden. Xenical helpt op die manier het afslankproces te versnellen.

Wie kan Xenical bestellen bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken?


Dit afslankmiddel is niet zomaar voor iedereen verkrijgbaar. Artsen schrijven dit medicijn uitsluitend voor aan mensen met veel overgewicht. Heeft u een BMI van 30 punten of hoger, dan komt u in aanmerking voor een behandeling met Xenical. Is uw BMI tussen de 28 en 30 punten én heeft u een aandoening waardoor u extra risico loopt op gezondheidsproblemen (zoals een hoge bloeddruk, te hoog cholesterolgehalte of diabetes), dan schrijft een arts ook een recept uit. Voor mensen met een lagere BMI index die toch willen afvallen is er een ander medicijn verkrijgbaar met dezelfde werkzame stof in een lagere sterkte (Alli of Orlistat Hexal, zonder recept te bestellen bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken).

Veilig Xenical kopen bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken


Als u online Xenical bestellen wilt, is het verstandig om goed op te letten. Niet iedere online doktersdienst is even betrouwbaar, en helaas zijn er veel nepmedicijnen op de markt. Deze namaak-Xenical kan vervuild zijn met gevaarlijke stoffen. U kunt hier ziek van worden. Met de volgende tips in het achterhoofd kunt u veilig online Xenical kopen:

  • Koop uw medicijnen uitsluitend via een geregistreerde Europese apotheek;
  • Trap niet in 'speciale aanbiedingen'. Goedkope Xenical is meestal nep;
  • Een betrouwbare apotheek zal u altijd om een recept vragen of een arts een consult laten uitvoeren. Gebeurt dit niet, dan is de boel niet te vertrouwen: Xenical is namelijk een receptplichtig middel.


Snel gewicht verliezen met Xenical


Gaat u Xenical bestellen bij een apotheek, dan lijdt u aan obesitas. Heel begrijpelijk dat u hier snel vanaf wilt, want overgewicht is niet goed voor uw gezondheid. Met Xenical valt u sneller af dan met alleen een dieet. Dit is door vele onderzoeken bevestigd. Xenical werkt optimaal in combinatie met een caloriearm dieet en meer beweging. Op die manier zult u de overtollige kilo's het snelst verliezen.

Hoe werkt Xenical?


Xenical zorgt ervoor dat de darmen minder vet uit de voeding kunnen opnemen. U slikt Xenical driemaal daags bij de maaltijd. Doe dit alleen als de maaltijd wat vette voedingsmiddelen bevat. Eet u vetvrij (bijvoorbeeld magere yoghurt, fruit of brood zonder beleg), dan heeft het geen zin om Xenical in te nemen. Het is niet de bedoeling dat u veel vet eet. Een maaltijd met teveel vet kan leiden tot buikpijn en diarree. In de bijsluiter leest u alles over het gebruik van dit afslankmiddel.

Xenical bestellen bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken


Bij de samenwerkende apotheken van Dokteronline.com kunt u snel en veilig Xenical kopen. Omdat Xenical een receptplichtig geneesmiddel is, voert een geregistreerde arts waarmee Dokteronline.com u desgewenst in contact kan brengen, eerst een online consult uit waarbij uw medische achtergrond gecheckt wordt. Een arts schrijft vervolgens een recept uit waarna uw medicijnen direct verzonden worden door de samenwerkende apotheek. Bestelt u Xenical vandaag nog bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek, dan heeft u dit geneesmiddel binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.