Yasmin

Yasmin zonder recept, is dat mogelijk?


Yasmin is een betrouwbare anticonceptiepil. Dit voorbehoedmiddel is receptplichtig: u heeft een recept van een arts nodig om Yasmin te krijgen. Is uw eigen huisarts met vakantie, slecht bereikbaar of kunt u de anticonceptiepil om een andere reden niet verkrijgen, dan kunt u Yasmin zonder recept van uw eigen huisarts bestellen bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken. U krijgt dan wel een recept, maar dan via een online consult. Dat betekent dat uw gezondheid gecontroleerd wordt met een online vragenformulier. Een samenwerkende arts die uw gegevens bekijkt, kan vervolgens beoordelen of u Yasmin mag gebruiken. Ziet hij geen bezwaar, dan wordt er een online recept uitgeschreven en worden de medicijnen via de apotheek opgestuurd.

Receptplichtig geneesmiddel


Geneesmiddelen zijn niet voor niets receptplichtig. Medicijnen kunnen bijwerkingen geven en zijn voor sommige mensen niet geschikt. Ook kan er een wisselwerking optreden als u meerdere geneesmiddelen inneemt. Alleen een arts kan beoordelen of u in aanmerking komt voor een behandeling met bepaalde medicijnen. Yasmin zonder recept kopen is dus niet mogelijk. U heeft altijd een fysiek of online recept van een arts nodig. Dit geldt niet alleen als u medicijnen bestelt via de samenwerkende apotheken van Dokteronline.com, maar ook als u bij een andere firma Yasmin online zou kopen. Yasmin receptvrij bestaat niet.

De voordelen van online bestellen


Online bestellingen doen is in de afgelopen tijd enorm populair geworden. En dat is logisch, want winkelen op het internet bespaart een hoop tijd. Via de samenwerkende apotheken bestelt u op een moment dat het u uitkomt. Bovendien is veilig en eenvoudig. Een samenwerkende ervaren arts controleert uw medische achtergrond door middel van een online arts consult, zodat u de bestelde medicatie zonder bezwaar kunt innemen. Bovendien kunt u op onze site veel informatie over de geneesmiddelen vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld de bijsluiter downloaden, ervaringen van andere klanten bekijken en speciale dossiers over medicijnen en aandoeningen lezen. Ook de betaling verloopt probleemloos veilig via onze beveiligde online afrekensystemen.

Veilig online winkelen: tips


Houd altijd de gouden regels van het online bestellen in de gaten. Hiermee voorkomt u dat u per ongeluk uw aankopen doet bij een bedrijf dat nepmedicijnen verkoopt of uw gegevens doorspeelt aan andere partijen. Belangrijke tips voor veilig online bestellen zijn:

  • Koop geen Yasmin zonder recept van een (online) arts;
  • Vermijd anonieme bedrijven. Een betrouwbare partij heeft een bereikbare klantenservice.
  • Vermijd apotheken die gevestigd zijn in derdewereldlanden. De regelgeving is in die gebieden veel minder streng, wat oplichters en de producenten van nepmedicatie goed van pas komt.


Yasmin receptvrij kopen is niet mogelijk, altijd met recept


Bij Dokteronline.com proberen we onze klanten zo goed mogelijk te informeren. U kunt daar ook zelf een steentje aan bijdragen. Heeft u ervaringen met Yasmin of andere geneesmiddelen, plaats dan een review op onze site. U vindt de knop voor deze review op de productpagina van het desbetreffende medicijn. Ook uw ervaringen met het online aanschaffen van Yasmin zonder recept is bij ons van harte welkom.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.