Yoni

Yoni

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Yoni maandverband, tampons en inlegkruisjes zijn gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen. Omdat er verder geen synthetische stoffen worden gebruikt, zijn de producten ademend en hypoallergeen. Bovendien zijn Yoni artikelen milieuvriendelijker dan reguliere producten voor dameshygiëne. Meer info

Laagste prijs
€ 3,70
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken

Wat is Yoni?


Yoni maandverband, tampons en inlegkruisjes zijn gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen. Omdat er verder geen synthetische stoffen worden gebruikt, zijn de producten ademend en hypoallergeen. Bovendien zijn Yoni artikelen milieuvriendelijker dan reguliere producten voor dameshygiëne. Het katoen is biologisch afbreekbaar en de individuele verpakkingen van het maandverband zijn gemaakt van bio-plastic op basis van maiszetmeel. U kunt de producten van Yoni online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt het product voor gebruikt?


Yoni maandverband en tampons zijn in verschillende maten verkrijgbaar en daardoor geschikt voor iedere menstruatiesterkte. De inlegkruisjes zijn ultradun en bieden dagelijkse bescherming tussen de menstruaties door. Het biologische katoen is sterk en absorbeert uitstekend, en zorgt op die manier voor een zeker gevoel. Het grote voordeel van Yoni is dat er geen kunstmatige stoffen zoals parfum en plastic aan de producten zijn toegevoegd. Dit voorkomt irritatie in en rond de vagina en geeft een hoger draagcomfort. Biologisch katoen is bovendien vrij van potentieel kankerverwekkende stoffen zoals chloor, pesticiden en kunstmatige absorberende middelen.

Hoe gebruikt u Yoni?


De aangesloten drogisten hebben Yoni online verkrijgbaar. Het assortiment bestaat uit de volgende producten:


  • Yoni maandverband, individueel verpakt en voorzien van vleugels voor een prettiger draagcomfort. Beschikbaar in de varianten medium (voor de normale menstruatie) en heavy (voor de zwaardere menstruatie).
  • Yoni tampons, verkrijgbaar in de maten light (voor de lichte menstruatie), medium (voor de normale menstruatie) en heavy (voor de zware menstruatie).
  • Yoni inlegkruisjes, geschikt voor de dagelijkse bescherming van het ondergoed. Individueel verpakt en dus gemakkelijk mee te nemen.Gebruik tampons altijd in een zo licht mogelijke sterkte en verwissel de tampons en maandverbanden regelmatig. Gooi de individuele verpakking van het maandverband en de inlegkruisjes in de biobak: het materiaal is gemaakt van afbreekbaar plastic. Ook gebruikte tampons, maandverbanden en inlegkruisjes kunnen in principe in de GFT-bak. De plastic omhulsels van de tampons en de papiertjes op de plakstrip van de inlegkruisjes zijn NIET biologisch afbreekbaar. Gooi deze bij het restafval. De kartonnen verpakkingsdoosjes kunnen bij het oud papier.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Yoni

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven