Zamadol (Tramadol)

Zamadol bestellen bij pijn


Wanneer Zamadol kopen bij een samenwerkende apotheek?


Pijn heeft een beschermende functie. Het laat weten dat er iets mis is in het lichaam, zodat de oorzaak van de pijn verholpen of vermeden kan worden. In sommige gevallen, zoals bij ziekte of een operatie, is pijn echter alleen maar vervelend. Gelukkig is er bij apotheken die samenwerken met doktersdienst Dokteronline.com een ruim assortiment pijnstillers beschikbaar. Zamadol kopen kan helpen om matige tot ernstige pijnklachten te bestrijden. Vooral als andere (minder zware) pijnstillers niet genoeg effect hebben, is Zamadol een goed alternatief. De samenwerkende apotheken hebben Zamadol pijnstillers standaard in het assortiment.

Zamadol: als andere pijnbestrijding niet werkt


Zamadol is een zeer krachtige pijnstiller. Het wordt gebruikt bij pijn als gevolg van onder andere:

  • Operaties en/of verwondingen;
  • Zenuwpijn: scherpe, stekende pijnscheuten die een bepaald deel van het lichaam (vaak gezicht, romp of arm) treffen;
  • Artrose: versleten gewrichten die gepaard gaan met stijfheid en pijnklachten.


Artsen raden Zamadol kopen aan, wanneer andere pijnstillers zoals paracetamol en codeïne niet, of niet goed genoeg werken.

Hoe werkt Zamadol?


Zamadol valt onder de zogenaamde opioïden: pijnstillers die lijken op morfine. De werkzame stof in Zamadol is Tramadol. Dit geneesmiddel zorgt ervoor dat pijnsignalen onderbroken worden voordat ze in de hersenen aankomen. Daarnaast voorkomt tramadol de heropname van serotonine en noradrenaline: twee belangrijke stoffen die prikkels in de zenuwbanen geleiden. Hierdoor kan het medicijn uitstekend worden ingezet bij zenuwpijn. Als u een snelle verlichting van uw pijnklachten wilt, is Zamadol bestellen bij apotheken die met Dokteronline.com samenwerken een uitstekend idee.

Het gebruik van Zamadol pijnstillers


Zamadol is bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheek verkrijgbaar als gewone tablet en als Zamadol Melt, tabletten met een vertraagde afgifte. Wilt u Zamadol bestellen bij een samenwerkende apotheek? Lees dan voor gebruik altijd goed de bijsluiter en houdt u aan de dosering die een arts voorschrijft. Zo werkt deze pijnstiller optimaal.
Een paar belangrijke zaken die u moet weten over pijnbestrijding met Zamadol:

  • Zamadol kan sufheid, duizeligheid en slaperigheid veroorzaken. Houd hier rekening mee als u wilt deelnemen aan het verkeer;
  • Gebruik Zamadol niet als u zwanger bent of wilt worden;


Raadpleeg voor overige bijwerkingen en waarschuwingen de bijsluiter.

Zamadol kopen bij samenwerkende apotheken


Heeft u last van pijnklachten en helpen andere pijnstillers niet, of niet voldoende? Dan kunt u Zamadol bestellen bij samenwerkende apotheken. Online Zamadol aanschaffen gaat zo heel eenvoudig. Uw bestelling wordt bekeken en goedgekeurd door een van de artsen waarmee wij samenwerken en vervolgens direct door een apotheek klaargemaakt voor verzending.

Uw gezondheid is onze grootste zorg. Daarom werkt men secuur en discreet, maar ook snel. U hebt Zamadol al binnen een paar werkdagen in huis. De betaling regelt u veilig online met een van de Payment Services. U kunt Zamadol direct bij een samenwerkende apotheek bestellen.

Let op
De maximaal toegestane hoeveelheid Zamadol die u mag bestellen bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek is 400 mg Zamadol per dag, voor 30 dagen. Bestellingen die hier overheen gaan, worden door een samenwerkende arts afgekeurd.

* Prijs is inclusief BTW.