Zamadol (Tramadol)

Zamadol zonder recept van uw eigen huisarts


Hevige pijn vraagt om een goede pijnstilling. Zamadol bevat tramadol, een opioïde (morfineachtige) pijnstiller. Dit geneesmiddel wordt onder meer voorgeschreven bij zenuwpijn, migraine, artrose en andere aandoeningen die gepaard gaan met matige tot ernstige pijn. Zamadol is receptplichtig. Dat betekent dat u naar uw eigen huisarts moet om dit medicijn te krijgen. Bent u niet in de gelegenheid om het spreekuur te bezoeken, dan kunt u Zamadol ook zonder recept van uw eigen huisarts online bestellen. Het recept moet dan wel verzorgd worden door een arts die met een online doktersdienst samenwerkt.

Online consult bij Dokteronline.com


Bij Dokteronline.com kunnen we u in contact brengen met samenwerkende artsen voor een online consult. Via deze service kunnen bezoekers een receptplichtig geneesmiddel bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek aanschaffen zonder naar hun huisarts te gaan. Het online consult werkt als volgt: u vult een medische vragenlijst in, zodat de samenwerkende arts een goed beeld krijgt van uw lichamelijke gezondheid. Is een arts ervan overtuigd dat u het bestelde medicijn zonder problemen kunt gebruiken, dan schrijft hij een online recept uit. Dit recept wordt naar een samenwerkende apotheek gestuurd. Op basis van dit recept verzendt de apotheek vervolgens direct uw bestelling.

Zamadol receptvrij: niet altijd veilig


Sommige internetapotheken en webwinkels verkopen Zamadol zonder recept én zonder online consult. Dit is helaas niet hoe het hoort. Bedrijven mogen geen receptplichtige medicijnen als Zamadol verkopen zonder dat er een arts aan te pas komt. Morfineachtige pijnstillers kunnen bij onjuist gebruik gevaarlijk zijn. Alleen een arts kan bepalen of het medicijn geschikt is voor u. Gebruik nooit Zamadol die u ergens zonder recept of online consult heeft gekocht. Waarschijnlijk gaat het om vervalste medicijnen: neppillen die gevaarlijke of vervuilde stoffen bevatten.

Nep-Zamadol


Nepmedicijnen zijn helaas geen uitzondering. In het illegale circuit worden slaapmiddelen, harddrugs, sterke pijnstillers, erectiemedicatie en afslankpillen met miljoenen tegelijk nagemaakt. De meeste van deze riskante neppillen worden op internet verkocht. Voor de consument is het bijna onmogelijk om aanbieders van valse medicijnen te herkennen. U ziet niet wie er achter een mooie website schuilgaat. Toch zijn er een paar dingen die een alarmbelletje doen rinkelen, zoals:

  • Webshops die geen bezoekersservice hebben en geen contactgegevens op de site publiceren;
  • Internetapotheken die alleen medicijnen verkopen en verder geen informatie over de geneesmiddelen verstrekken;
  • Bedrijven die receptplichtige medicijnen verkopen zonder recept van een arts.


Houd hier rekening mee als u online medicijnen bestelt. Zo houdt u oplichters beter op afstand.

Veilig Zamadol bestellen


Wilt u Zamadol zonder recept van uw eigen huisarts bestellen, doe dit dan op een veilige manier. Zamadol zonder recept legaal bestellen is niet mogelijk binnen Europa. Zamadol is helaas niet meer leverbaar bij de samenwerkende apotheken. In plaats daarvan kunt u via de samenwerkende apotheken Tramadol Ratio of Tramal bestellen. Deze medicijnen bevatten precies dezelfde werkzame stof als Zamadol (tramadol) en hebben dan ook een uitstekend pijnstillend effect.

* Prijs is inclusief BTW.