Zapain

Zapain ervaringen


Zapain is een samengestelde pijnstiller. De werkzame stoffen in dit geneesmiddel zijn paracetamol en codeïne. Dit geneesmiddel wordt voornamelijk gebruikt bij matige tot hevige pijnklachten waarbij paracetamol niet goed genoeg werkt. Bezoekers met Zapain ervaringen zijn zeer enthousiast over deze pijnstiller. Zapain wordt vooral gewaardeerd om zijn snelle inwerktijd.

Zapain en pijnstilling


De codeïne die in Zapain is verwerkt, is een morfine-achtige pijnstiller. Dit medicijn dempt de pijn via het centrale zenuwstelsel. Paracetamol onderdrukt pijnprikkels op een andere manier. Hierdoor is het pijnstillende effect van Zapain extra krachtig. Zapain verlaagt koorts en helpt goed bij pijn die veroorzaakt wordt door reumatische aandoeningen (artrose, jicht, artritis), migraine, menstruatiepijn of pijn na een verwonding of operatie. Bezoekers gebruiken deze pijnstiller ook vaak bij griep en verkoudheid.

Zapain en hoest


Gebruikers hebben goede ervaringen met Zapain als het gaat om het bestrijden van kriebelhoest. De codeïne dempt namelijk ook hoestprikkels. Zapain wordt daarom vaak gebruikt bij een griep of verkoudheid die gepaard gaat met een droge hoest. Dit geneesmiddel onderdrukt hoestbuien op momenten dat ze erg ongelegen komen, bijvoorbeeld tijdens een concert, trouwerij, examen of andere gelegenheid. Ook het slapen verloopt een stuk prettiger zonder kriebelhoest. Neemt u Zapain vlak voor het naar bed gaan in, dan kunt u de hele nacht ongestoord doorslapen. Zapain is overigens niet geschikt bij een vastzittende hoest. U kunt in dat geval beter een slijmoplossend product gebruiken.

Zapain ervaringen: bijwerkingen


Zapain kan soms bijwerkingen veroorzaken. Gebruikers melden soms klachten als slaperigheid en sufheid. Dit kan gevaarlijk zijn in het verkeer: ga niet de weg op als u hier last van krijgt. Ervaring leert dat alcohol deze klachten kan verergeren. Drink om die reden geen alcohol als u Zapain gebruikt. Sommige bezoekers maken ook melding van obstipatie (verstopping in de darmen). Vezelrijk eten en extra water drinken kunnen helpen om dit te voorkomen. Een volledig overzicht van gemelde bijwerkingen vindt u in de bijsluiter.

Zapain gebruikerservaringen


Op Dokteronline.com proberen we onze bezoekers zoveel mogelijk te informeren over de werking van geneesmiddelen. Gebruikerservaringen zijn dan ook van harte welkom. Heeft u Zapain ervaringen die wij mogen publiceren? Schrijf een review! Op de Zapain productpagina kunt u het online reviewformulier invullen. U kunt bijvoorbeeld iets schrijven over de bijwerkingen die u ervaren heeft, of over andere voor- of nadelen van dit receptlichtige medicijn.

Zapain online bestellen bij samenwerkende apotheken


Zapain maakt snel een einde aan pijn, koorts en een vervelende kriebelhoest. Helaas is dit geneesmiddel in Nederland niet overal verkrijgbaar. Wilt u zelf Zapain ervaringen opdoen, dan kunt u dit geneesmiddel dus het beste online bestellen bij een apotheek. Bij apotheken die met Dokteronline.com samenwerken heeft u geen recept van uw eigen huisarts nodig. Wel verzoeken we u om bij de bestelling een medische vragenlijst in te vullen. Deze wordt door een met ons samenwerkende arts gecontroleerd. Als een arts akkoord gaat met uw bestelling, schrijft hij een recept uit. Dit recept wordt doorgegeven aan een samenwerkende apotheek, die uw medicijn verzendt. U heeft Zapain binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.