Zelftesten

Zelftesten

Als bewuste consument bent u kritisch op uw gezondheid. U wilt zelf weten hoe uw gezondheid ervoor staat en zelf maatregelen kunnen nemen om uw gezondheid in de gaten te houden. Dit is mogelijk met zelftesten.

Zelf
Alle zelftesten zijn eenvoudig te gebruiken, op vrijwel elke locatie. U kunt nu thuis zelf uw gezondheid testen zonder een arts of ziekenhuis te moeten bezoeken en op het tijdstip wanneer het u uitkomt.

Zeker
Alle zelftesten hebben uitgebreide wetenschappelijke proeven doorstaan. Zonder uitzondering worden de zelftesten als zeer nauwkeurig beschreven.

Zorgvuldig
De zelftesten worden door met Dokteronline.com samenwerkende drogisterijen geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing, waarin u aan de hand van een aantal eenvoudige handelingen door de testprocedure geleid wordt. Op deze manier kunt u precies de stappen volgen voor een betrouwbaar resultaat.

Snel
U hoeft niet lang te wachten op de resultaten. Sommige zelftesten geven direct de uitslag, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Bij een aantal zelftesten wordt het testmateriaal eerst zorgvuldig getest in een laboratorium en kunt u al na een aantal dagen de uitslag online bekijken. Bestel de zelftesten eenvoudig en discreet bij met Dokteronline.com samenwerkende drogisterijen.

Toon meer

Drogisterijproducten