Zinkoxidesmeersel

Zinkoxidesmeersel

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Zinkoxidesmeersel (ook wel zinkolie genoemd) is een zalf dat onder meer wordt gebruikt bij huidaandoeningen zoals aambeien. Zinkoxide werkt direct verkoelend en biedt bescherming aan de huid. Meer info

Laagste prijs
€ 59,45
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Zinkoxidesmeersel?


Zinkoxidesmeersel (ook wel zinkolie genoemd) is een zalf dat onder meer wordt gebruikt bij huidaandoeningen zoals aambeien. Zinkoxide werkt direct verkoelend en biedt bescherming aan de huid. Het middel verlicht de jeuk, pijn en irritatie door de indrogende werking. Zinkoxidesmeersel zorgt ervoor dat de huid rondom de anus indroogt en helpt het genezingsproces te versnellen. Zinkoxidesmeersel is zonder recept verkrijgbaar.

Waar wordt het medicijn voor gebruikt?


Artsen schrijven zinkoxidesmeersel voor bij de verlichting van klachten zoals aambeien. Aambeien zijn uitstulpingen aan de binnenkant van de anus. De anus is normaal lekdicht afgesloten maar door deze uitstulpingen lukt dit niet meer en hierdoor ontstaat irritatie Zinkoxidesmeersel wordt daarnaast ook gebruikt voor andere huidaandoeningen zoals eczeem, koortslip en doorligwonden.

Hoe gebruikt u Zinkoxidesmeersel?


Roer met een spatel de zalf meerdere malen om. Daarna kunt u de zalf voorzichtig op de huid rondom de anus aanbrengen. Resten van de zalf kunt u het beste verwijderen met een gaasje met olie. Het duurt enkele dagen tot weken voor uw klachten minder worden.

Dosering


U kunt zinkoxide net zo vaak op uw huid aanbrengen als u wilt. Gemiddeld duurt het twee weken voordat de klachten zijn verdwenen.

Bijwerkingen


Bijwerkingen treden vrijwel niet op.

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?


Mocht u gevoelig zijn voor een van de bestanddelen van dit middel dan is het verstandig dit niet te gebruiken.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol


Tijdens de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding kan dit middel gebuikt worden. Er zijn geen beperkingen voor dit middel bekend. Ook kan dit middel gebruikt worden bij het deelnemen aan het verkeer. Er zijn geen gegevens over het gebruik van alcohol bekend in samengaan met dit middel.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Zinkoxidesmeersel

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven