Zonneproducten

Zonneproducten

Het is algemeen bekend dat zonlicht (UVB en UVA straling) schadelijk kan zijn, vooral wanneer de huid onbeschermd aan zonlicht wordt blootgesteld. Het is belangrijk om verantwoord om te gaan met zonlicht en de huid zo goed mogelijk te beschermen. Bij langdurig zonnen vinden er, vaak ongemerkt, veranderingen plaats in de huid. De effecten zijn soms pas jaren later zichtbaar. U kunt hierbij denken aan rimpels, pigmentvlekken en huidkanker. Door de huid te beschermen met een hoge beschermingsfactor, kan de kans op huidkanker en huidveroudering aanzienlijk verkleind worden.

Vision: Maakt gebruik van LyphaZome technologie, hierdoor worden de beschermende ingrediënten diep in de huid opgenomen. De gereguleerde afgifte maakt dat u de veel langer van de zon kunt genieten met slechts 1 keer smeren. Uw huidtype en de actuele zonkracht spelen hierbij een belangrijke rol. Zorg dat u een royale laag aanbrengt een half uur voordat u de zon in gaat.
P20: Eén keer smeren met P20 biedt direct bescherming tot wel 10 uur. Met P20 kunt u verantwoord zonnebaden. Breng de zonnebrand rijkelijk aan op uw huid, een half uur voordat u gaat zonnebaden. Nadat u in het water bent geweest, dep uw huid droog in plaats van te wrijven, dan blijven de werkzame ingrediënten langer actief.

Kies zorgvuldig uw zonneproducten.
Wanneer u tot de risicogroepen behoort (o.a. een lichte huid, veel moedervlekken, vaak verbrand in uw jeugd) is het belangrijk om uw huid optimaal te beschermen. Als u kiest voor zonneproducten die verkrijbaar zijn bij de met Dokteronline.com samenwerkende drogisterijen, zoals Vision en P20, dan kiest u voor zeer goede kwaliteit, en dat is wel zo veilig.

Toon meer