Zovirax koortslip

Zovirax koortslip

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Voelt u een koortslip opkomen? Behandel de plek dan zo snel mogelijk met Zovirax Koortslip. Deze crème bestrijdt het virus dat een koortslip veroorzaakt en voorkomt dat de uitbraak van een koortslip doorzet. Meer info

Laagste prijs
€ 3,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Zovirax Koortslip?


Voelt u een koortslip opkomen? Behandel de plek dan zo snel mogelijk met Zovirax Koortslip. Deze crème bestrijdt het virus dat een koortslip veroorzaakt en voorkomt dat de uitbraak van een koortslip doorzet. Ook in een verder gevorderd stadium kan Zovirax helpen: het verkort de duur van een koortslip en vermindert pijn, jeuk en andere klachten. Zovirax Koortslip online bestellen gaat snel en gemakkelijk bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com. U heeft dit zelfzorggeneesmiddel dan binnen enkele werkdagen in huis.

Waar wordt het product voor gebruikt?


Een koortslip wordt veroorzaakt door het herpes simplexvirus. Dit virus is besmettelijk en nestelt zich in de zenuwknopen. Herpes simplex is niet te genezen. Het virus blijft sluimerend in het lichaam aanwezig, om soms weer even op te laaien in de vorm van een koortslip. Het virus kan bijvoorbeeld geactiveerd worden door zonlicht, koorts, hormonale schommelingen, oververmoeidheid of stress. U kunt een koortslip herkennen aan de volgende stadia:


  • Tintelingen, een prikkend gevoel of jeuk op de lip;
  • Kleine, met vocht gevulde blaartjes op de lip die in een later stadium opengaan;
  • Korsten op de herstellende blaasjes.

Zovirax bevat aciclovir, een virusremmend medicijn dat het vermenigvuldigen van het virus tegengaat. Daarnaast bevat Zovirax toegevoegde stoffen die de werking van het medicijn versterken. Hierdoor wordt een virusaanval in de kiem gesmoord of geneest een koortslip sneller.

Hoe gebruikt en doseert u Zovirax Koortslip?


De samenwerkende apotheken hebben Zovirax Koortslip online beschikbaar in verpakkingen van 50 mg. U kunt daarbij kiezen uit een tube of een handig doseerpompje. De aanbevolen dosering van Zovirax Koortslip is als volgt:


  • Volwassenen en kinderen: vijfmaal per dag een kleine hoeveelheid zalf aanbrengen op de aangedane plek. Blijf het product gedurende vier dagen gebruiken.

Begin de behandeling bij de eerste voortekenen van een koortslip (tintelingen, prikkend gevoel op de lip). Hoe eerder u begint met Zovirax Koortslip, hoe sneller de koortslip geneest. Raadpleeg een arts als de klachten na tien dagen nog altijd niet zijn verdwenen. Zorg ervoor dat de crème niet in uw ogen komt. Was na het aanbrengen direct uw handen. Was ook uw handen als u uw lip tussentijds heeft aangeraakt: dit helpt verspreiding van het virus te voorkomen. Blijf uit de buurt van kleine baby’s als u een koortslip heeft: het herpes simplexvirus is voor zuigelingen gevaarlijk.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen


Tijdens de behandeling met Zovirax Koortslip komen incidenteel bijwerkingen voor. Het gaat dan om klachten als jeuk of een branderig gevoel op de plaatsen waar het product is aangebracht (zie bijsluiter). Krijgt u veel last van bijwerkingen, raadpleeg dan een arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


Gebruik Zovirax Koortslip niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen (zie bijsluiter).

Bij een ernstigere herpesinfectie kunt u via de samenwerkende apotheken bij Dokteronline.com ook het geneesmiddel Aciclovir en Zovirax tabletten bestellen.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Zovirax koortslip

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven