Zydol (Tramadol)

Zydol 100mgWerking Zydol 100mg


Zydol 100mg bevat de stof tramadol. Zydol helpt om hevige pijn te verminderen bij bijvoorbeeld spierpijn of na een operatie. Het werkt als endorfine. Dit is een natuurlijke pijnstillende stof in het lichaam die de overdracht van de pijnsignalen naar de hersenen toe blokkeert. Door het gebruik van Zydol ervaart u minder pijn. Het wordt vaak voorgeschreven als lichte pijnstillers niet werken.

Wat kan er gebeuren wanneer u stopt met Zydol 100mg


Zydol 100mg kan verslavend werken. Patiënten die stoppen met het nemen van het medicijn kunnen ontwenningsverschijnselen krijgen. Slapeloosheid, trillen en nervositeit zijn symptomen die kunnen voorkomen wanneer u stopt met Zydol. Deze ontwenningsverschijnselen verdwijnen in de loop van de tijd.

Zydol 100mg bestellen


U kunt Zydol 100mg online bestellen bij apotheken die zijn aangesloten bij een doktersdienst. Dokteronline.com is een betrouwbare online doktersdienst waar u Zydol 100mg eenvoudig en snel kunt bij een aangesloten apotheek kunt bestellen. Binnen enkele dagen heeft u Zydol in huis.

Let op: bovenstaande informatie is slechts beknopt en onvolledig. De informatie is afkomstig van openbare bronnen, dokters, apotheken en/of bijsluiters en bevat nimmer een (eigen) mening, opinie of advies van Dokteronline.com. Voor gedetailleerde informatie over eventueel genoemde producten en bijwerkingen verwijzen wij u naar de desbetreffende bijsluiter.

* Prijs is inclusief BTW.