Zydol (Tramadol)

Zydol ervaringen


Zydol bevat de werkzame stof tramadol. Dit medicijn behoort tot de groep opioïden, oftewel morfine-achtige pijnstillers. Zydol wordt gebruikt om matige tot hevige pijnklachten te onderdrukken. Artsen schrijven het bijvoorbeeld voor bij zenuwpijn, pijn na een operatie, pijn door verwonding of ziekte, hevige migraine en reumatische pijn. Het middel werkt over het algemeen snel en grondig, blijkt uit Zydol ervaringen. Dat komt omdat tramadol de pijnsignalen onderbreekt voordat ze in de hersenen aankomen. Pijnstillers met tramadol zijn bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken onder andere verkrijgbaar als zetpil, druppels, retard tabletten en capsules.

Zydol gebruikerservaringen


De meeste gebruikers hebben zeer positieve Zydol ervaringen. Deze pijnstiller heeft al heel veel mensen van hun pijn af geholpen. Bezoekers sturen ons regelmatig reviews over morfine-achtige pijnstillers als Zydol. Hieronder leest u een voorbeeld van zo'n review.

Sheila | Den Haag
Ik gebruik 3 x daags een capsule van 50 mg, helpt heel goed tegen de pijn, vooral in mijn onderrug en benen, zeer tevreden hierover. Van mijn eigen huisarts kreeg ik diclofenac 25 mg voorgeschreven, hielp niet tegen de pijn. Ik ging altijd met pijn naar bed en kon ook niet slapen van de pijn, zo ondragelijk was het geworden voor mij. Ik zou een ander zeker adviseren om op jullie site te kijken.

Wilt u ook uw Zydol ervaringen of ervaringen met een andere morfine-achtige pijnstiller delen, schrijf dan een review! Hiermee helpt u anderen om een goed beeld te krijgen van de gebruikerservaringen.

Zydol ervaringen: bijwerkingen


'Zijn er veel bijwerkingen?' is een van de meest gestelde vragen als het gaat om opioïde pijnstillers. Dat valt in de praktijk meestal erg mee. Bezoekers die Zydol of een andere tramadol bevattende pijnstiller gebruiken, melden soms klachten als vermoeidheid, sufheid of duizeligheid. Minder vaak wordt misselijkheid als bijwerking genoemd. Omdat het lichaam na een aantal dagen gewend is aan het medicijn, gaan de meeste bijwerkingen vanzelf weer over. Een goede tip om bijwerkingen te voorkomen: laat alcohol staan zolang u dit geneesmiddel gebruikt. Sterke drank kan duizeligheid en sufheid namelijk erger maken of uitlokken. Hebt u last van duizeligheid of misselijkheid? Ga even liggen, dan verdwijnen de klachten sneller.

Zydol en gewenning


Veel mensen zijn bang dat morfine-achtige pijnstillers verslavend zijn. Bij Zydol valt dat erg mee. De werkzame stof tramadol is soms bij langdurig gebruik wel gewennend: u heeft dan steeds meer van het medicijn nodig om hetzelfde effect te merken. Om gewenning te voorkomen, kunt u Zydol het beste in de laagst mogelijk dosering gebruiken. Neem deze pijnstiller nooit langer in dan strikt noodzakelijk. Zodra u merkt dat de pijnklachten verminderen, kunt u proberen over te stappen op een ander soort pijnstiller, zoals een NSAID (ontstekingsremmende pijnstiller, bijvoorbeeld ibuprofen) of paracetamol. Heeft u Zydol langdurig geslikt, dan moet u het gebruik van deze pijnstiller stap voor stap afbouwen. Dit voorkomt eventuele ontwenningsverschijnselen.

Zydol online bestellen bij samenwerkende apotheken


Bent u enthousiast geworden na het lezen van de Zydol ervaringen? Bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com kunt u diverse soorten pijnstillers met tramadol bestellen. U heeft hiervoor geen recept van de eigen huisarts nodig. Dokteronline.com brengt u in contact met samenwerkende arts. Die schrijft een online recept uit na een online consult. De samenwerkende apotheek stuurt u vervolgens de middelen toe. Wilt u meer weten over morfine-achtige pijnstillers als Zydol? Lees dan ons informatiedossier Opioïde pijnstillers.

* Prijs is inclusief BTW.