Zydol (Tramadol)

Zydol zonder recept van uw eigen huisarts


Zydol is een morfine-achtige pijnstiller die wordt toegepast bij hevige pijn. Dit geneesmiddel is uitsluitend op recept te verkrijgen bij een apotheek. Bestelt u Zydol online bij een apotheek die met Dokteronline.com samenwerkt, dan brengen wij u in contact met een samenwerkende arts. Deze doorloopt met u een online consult. U bestelt dan Zydol zonder recept van uw eigen huisarts. Zydol is momenteel niet leverbaar bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com. U kunt wel kiezen voor andere tramadol bevattende alternatieven, zoals Tramadol en Tramal.

Hoe werkt een online consult precies?


Receptplichtige geneesmiddelen zoals Zydol moeten door een arts worden voorgeschreven. Bent u niet in de gelegenheid om uw eigen huisarts en uw eigen apotheek te bezoeken, dan is online bestellen een goed alternatief. Het benodigde recept wordt in dat geval verstrekt door een arts die met Dokteronline.com samenwerkt, na een online consult. Het bestellen van een receptplichtig medicijn gaat als volgt:

 • U kiest het gewenste medicijn;
 • U vult uw gegevens in;
 • U vult het medisch vragenformulier in. Hierop staan vragen die uw eigen huisarts u ook zou stellen als u naar het spreekuur zou gaan;
 • U betaalt de medicijnen online;
 • De samenwerkende arts bekijkt het ingevulde vragenformulier en besluit of u het medicijn mag gebruiken en in welke sterkte;
 • Als deze arts akkoord gaat met de aanvraag, schrijft hij een online recept uit;
 • Dit recept wordt direct naar de met Dokteronline.com samenwerkende apotheek gestuurd, waar de medicijnen worden ingepakt en verzonden.


Wilt u alles nog eens rustig nalezen? Dat kan op de pagina over Bestelproces.

Is online Zydol bestellen veilig?


Zydol en andere morfineachtige pijnstillers worden veel gebruikt. Helaas worden deze medicijnen ook vaak nagemaakt. Het internet is een uiterst geschikte plek om deze nepmedicijnen te verhandelen. Aan een website is namelijk moeilijk te zien welk bedrijf erachter zit. Valse medicijnen worden vaak geproduceerd in derdewereldlanden. Ze lijken als twee druppels water op de echte pillen, maar bevatten meestal niet de werkzame stof. In veel gevallen wordt er gewerkt met vervuilde, goedkope ingrediënten. U kunt van valse medicijnen dan ook erg ziek worden.

Veilig online shoppen


Laat u niet oplichten en let goed op bij het online boodschappen doen. Wilt u Zydol bestellen bij een webwinkel, let dan op de volgende dingen:

 • Kunt u ergens Zydol zonder recept en zonder online consult kopen? Dan gaat het om valse medicijnen. Zydol is receptplichtig en moet altijd door een arts worden voorgeschreven!
 • Kies voor een online doktersdienst die in Europa gevestigd is. Webwinkels in andere werelddelen zijn minder betrouwbaar vanwege de afwijkende regels die daar gelden.
 • Wordt u ongevraagd benaderd door een webwinkel, bijvoorbeeld door middel van e-mails met speciale aanbiedingen, ga daar dan niet op in.
 • Echte Zydol is nooit voor een spotprijsje te krijgen. Wordt dit geneesmiddel heel goedkoop aangeboden, dan is daar een twijfelachtige reden voor.


Zydol zonder recept van uw eigen huisarts bestellen


Wilt u Zydol zonder recept van uw eigen huisarts bestellen, let dan goed op dat u dit op een veilig manier doet. Dit voorkomt gezondheidsrisico's, zodat u Zydol zonder problemen kunt gebruiken.

* Prijs is inclusief BTW.