3M Mondmasker

3M Mondmasker

De FFP2 en FFP3 mondmaskers van 3M bieden bescherming tegen het inademen van virussen en bacteriën. De kans dat u geïnfecteerd raakt met een besmettelijke ziekte wordt hierdoor een stuk kleiner. Meer info

Kosten vanaf
€ 9,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

 • iDeal
 • Billink
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Dienst
Kosten opdracht *
Dienst – Kosten opdracht *

3M mondmasker FFP3 (EN149:2001) 20 st.

€ 202,20

Wat is een 3M mondmasker?

De FFP2 en FFP3 mondmaskers van 3M bieden bescherming tegen het inademen van virussen en bacteriën. De kans dat u geïnfecteerd raakt met een besmettelijke ziekte wordt hierdoor een stuk kleiner. Omgekeerd kan de drager van het masker ook minder makkelijk iemand anders besmetten (bijvoorbeeld iemand met een zeer zwakke weerstand). Het beschermende effect werkt dus beide kanten op. U kunt 3M mondmaskers bij uw eigen drogist kopen of u kunt aan ons de opdracht geven om dit op uw naam te regelen bij een geregistreerde EU-drogisterij. 

Waar wordt het artikel voor gebruikt?

We worden steeds vaker opgeschrikt door een uitbraak van een nieuwe, besmettelijke ziekte. Deze aandoeningen worden onder meer overdragen door hoesten of niezen. De ziekteverwekker verspreidt zich dan via minuscule druppeltjes speeksel die de lucht in worden geblazen. Wie deze druppeltjes binnenkrijgt, wordt vervolgens ook besmet. Een gewoon stofmasker beschermt niet genoeg tegen besmettelijke ziektes. FFP2 en FFP3 mondmaskers van 3M doen dat wel. Ze worden onder andere gebruikt door medisch personeel, zoals artsen, chirurgen, tandartsen en verpleegkundigen. U kunt een 3M mondmasker gebruiken om uzelf te beschermen tegen een besmettelijke ziekte, bijvoorbeeld als er een epidemie heerst, of als u (thuis) een patiënt verzorgt die een besmettelijke ziekte heeft. De mondmaskers beschermen onder andere tegen de volgende aandoeningen:

 • Mexicaanse griep;
 • Vogelgriep;
 • Tuberculose;
 • SARS;
 • Varkensgriep;
 • MRSA.

Een mondmasker alleen is niet genoeg om u te beschermen tegen een besmettelijke ziekte. Zorg ook voor een goede hygiëne: was vaak uw handen, draag beschermende kleding (eventueel met veiligheidsbril) en ontsmet oppervlakken als deurkrukken, stoelen en tafels regelmatig.

Hoe gebruikt u een 3M mondmasker?

De mondmaskers van 3M zijn gemakkelijk in gebruik. Plaats het mondkapje over neus en mond en bevestig het masker om het hoofd door middel van de elastieken. Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking of in de bijsluiter. De drogisten die met Dokteronline.com samenwerken, hebben diverse soorten 3M mondmaskers online beschikbaar, waaronder de types PPF2 en PPF3. Om een besmetting met een virus of bacterie te voorkomen, moet minstens een masker van type PPF2 gedragen worden. Maskers van het type FFP3 geven nog meer bescherming en zekerheid. Het dragen van een M3 mondmasker sluit het oplopen van een infectie niet uit, maar vermindert de kans hierop aanzienlijk. De maskers zijn meer dan 99% effectief als het gaat om de filtratie van bacteriën. De PPF2- en PPF 3-maskers van 3M voldoen aan de EN-149:2001 norm en hebben een comfortabele pasvorm. Tenzij er in de bijsluiter anders wordt vermeld, zijn de maskers bedoeld voor eenmalig gebruik.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Máscaras para la gripe A 3M

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven