Alli Orlistat

Alli Orlistat

Alli is een afslankmiddel. Alli helpt met afvallen, doordat het de opname van vet uit voedsel vermindert. De werkzame stof orlistat heeft invloed op de enzymen die vet verteren in het maagdarmstelsel. Meer info

Kosten vanaf
€ 111,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

 • iDeal
 • Billink
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Dienst
Kosten opdracht *
Dienst – Kosten opdracht *

Alli Orlistat 60 mg 84 caps + Consult + Service fee

€ 111,90

Wat is Alli (Orlistat 60 mg)?

Alli is een afslankmiddel. Alli helpt met afvallen, doordat het de opname van vet uit voedsel vermindert. De werkzame stof orlistat heeft invloed op de enzymen die vet verteren in het maagdarmstelsel. Hierdoor kunnen de darmen minder vet uit de voeding opnemen. Dit ongebruikte vet wordt via de ontlasting afgevoerd, en de calorieën uit dit vet worden dus niet gebruikt. Het lichaam krijgt daardoor minder brandstof binnen, wat het afslankproces versnelt. Alli is te koop bij uw eigen apotheek. Het is ook mogelijk om aan Dokteronline.com de opdracht te geven om dit op uw naam te regelen bij een geregistreerde EU-drogisterij.

Waar wordt het medicijn voor gebruikt?

Afvallen met behulp van Alli is bedoeld voor mensen die een BMI hebben van 28 punten of hoger. Valt u in deze categorie, dan heeft u last van overgewicht. Afvallen verbetert uw gezondheid op alle fronten. Het vermindert de kans op ernstige aandoeningen, is beter voor de gewrichten en zorgt ervoor dat u zich energieker en fitter voelt. Alli is een goede ondersteuning bij het afslankproces. Het zorgt ervoor dat het lijnen meer resultaat oplevert. Hierdoor is de kans groter dat u een dieet beter vol en gemotiveerd blijft. Wanneer u aan ons de opdracht geeft, dan krijgt u dit afslankmiddel  thuisgestuurd in een onopvallende verpakking.

Hoe gebruikt u Alli?

Neem de capsule Alli vlak voor, tijdens of uiterlijk een uur na de maaltijd in met wat water. Alli werkt alleen als er vet in de voeding zit. Eet u bijvoorbeeld alleen een schaaltje magere yoghurt met fruit of een rijstwafel zonder beleg, dan heeft het geen zin om Alli in te nemen. Teveel vet in de voeding is ook niet goed. Alli kan dan namelijk bijwerkingen veroorzaken, zoals buikpijn en diarree. Om gewicht te verliezen, zult u ook uw eetgewoonten aan moeten passen. U profiteert nog meer van dit medicijn als u daarnaast ook meer gaat bewegen.

Dosering

De aanbevolen dosering van Alli is als volgt:

 • Volwassenen: driemaal daags 1 capsule voor, tijdens of tot 1 uur na de maaltijd innemen met voldoende vloeistof.

Gebruik Alli niet langer dan zes maanden achtereen zonder advies van een arts. Dit afslankmiddel is niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 jaar. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen

Alli kan bijwerkingen veroorzaken, waaronder:

 • Buikpijn;
 • Winderigheid;
 • Vettige ontlasting of diarree.

Minder vet eten kan deze klachten grotendeels voorkomen. Heeft u veel last van de bijwerkingen, neem dan contact op met een arts. Lees de bijsluiter voor meer informatie over de eventuele bijwerkingen.

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?

Alli is niet voor iedereen een geschikt afslankmiddel. Gebruik dit medicijn bijvoorbeeld niet als u:

 • Overgevoelig bent voor orlistat of een van de gebruikte hulpstoffen;
 • Lijdt aan het chronisch malabsorbtiesyndroom of een leverstoornis.

Overleg met een arts over het gebruik van Alli als u andere gezondheidsproblemen heeft. Dit geneesmiddel kan een wisselwerking hebben met andere medicijnen. Zorg ervoor dat een arts op de hoogte is van uw medicijngebruik. In de bijsluiter vindt u een volledig overzicht van de contra-indicaties, wisselwerkingen en andere waarschuwingen.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol

Gebruik dit afslankmiddel niet u zwanger bent of borstvoeding geeft. Er gelden geen waarschuwingen wat betreft rijvaardigheid of het gebruik van alcohol.

Reviews (4)
5 / 5 gebaseerd op 4 reviews

geweldig product

jose 5/5
ijmuiden, 18-07-2012

ik ben drie jaar geleden 15 kilo afgevallen met alli, ben dus zeer tevreden over het product. ben twee jaar geleden gestopt met roken en helaas ben ik weer aan gekomen , dus hoop ik dat alli weer snel beschikbaar is . want dan kan ik het weer bestellen.

geweldig product

S.Kwist 5/5
Blaricum, 16-07-2012

Alli is een fantastisch product en het is met ieder afslank middel ,dat men op moet passen met de combinatie Goede vetten met Zetmelen. Zo wie zo, zo min mogelijk slechte vetten en vooral suikers niet eten. Als onderhoud gebruik ik 1 capsule per dag en dat voor het avond eten..

Wanneer komen ze weer

chris 5/5
Denhaad, 24-06-2012

Wanneer is er weer Alli.. Ik wil ze graag bestellen..

afvallen

H Saaltink 4/5
Scherpenzeel (G.L.D), 19-06-2012

ik heb vorig jaar alli gebruikt en ben goed afgevallen, maar er moet nog wat af vandaar dat ik graag weer alli gebruiken om nog wat af te vallen. alli is ideaal om te gebruiken bij overgewicht

Product review - Alli

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven