Amoxicilline

Amoxicilline zonder recept van de eigen huisarts


Heeft u last van bronchitis, blaasontsteking, chlamydia of een andere bacteriële infectie? Dan kan Amoxicilline u snel van uw klachten afhelpen. U krijgt deze antibioticakuur alleen via een arts. Is uw eigen huisarts met vakantie, of heeft u geen tijd voor een afspraak op het spreekuur? Dan kunt u Amoxicilline zonder recept van uw eigen huisarts bestellen bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com. Wij brengen u desgewenst in contact met een samenwerkende arts. Het benodigde recept wordt dan uitgeschreven door deze arts, na een online consult. Op die manier slikt u geen medicijnen zonder medische controle.

Receptplichtig geneesmiddel

Zelf aanrommelen met medicijnen kan gevaarlijk zijn. Amoxicilline is een krachtig geneesmiddel, maar kan ook gevaren voor uw gezondheid opleveren, bijvoorbeeld als u niet de juiste dosering slikt. Bovendien heeft deze antibioticakuur een wisselwerking met andere medicijnen. Alleen een ervaren arts weet wanneer het gebruik van Amoxicilline veilig is en hoe lang u het moet blijven gebruiken. Koop daarom nooit Amoxicilline zonder recept van een arts, of dat nu uw eigen huisarts is of een arts die samenwerkt met een online onderneming.

Nepmedicijnen

U heeft vast wel gehoord over nepmedicijnen: pillen die lijken op de originele versie, maar andere stoffen bevatten. Neppillen worden in grote getalen op internet verkocht, met alle gevolgen van dien. Vervalste Amoxicilline kan levensgevaarlijk zijn. Fabrieken die nepmedicijnen maken, houden zich niet aan het recept. De dosering is daardoor te laag of te hoog en vaak zijn de ingrediënten ook nog eens vervuild. Er worden ook regelmatig partijen nepmedicijnen onderschept die giftige stoffen bevatten. Nepmedicijnen zijn moeilijk te herkennen. Er zijn echter wel een paar manieren om de aanbieders van illegale geneesmiddelen te omzeilen.

Veilig online winkelen: tips

Wilt u geen risico lopen op nepmedicijnen, blijf dan uit de buurt van oplichters. Een aantal gulden regels om te onthouden:
  • Koop geen Amoxicilline zonder recept van een (online) arts;
  • Doe geen zaken met een bedrijf dat anoniem blijft. Check of er een bereikbare bezoekersservice is en of de firma een adres en telefoonnummer op de site heeft staan.
  • Let op de website: Kunt u genoeg informatie vinden over de medicijnen?
  • Check ook de betaalomgeving: is deze beveiligd?
  • Mijd online aanbieders die niet in de Europese Unie geregistreerd staan. Valse medicijnen worden vooral vaak in Azië geproduceerd.

Veilig Amoxicilline zonder recept van uw eigen huisarts kopen

Bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com is Amoxicilline zonder recept van uw eigen huisarts te bestellen. Desgewenst brengen wij u in contact met een samenwerkende arts. Tijdens het online consult checkt deze uw gezondheidsprofiel. Hierna worden uw medicijnen verzonden door een geregistreerde, Europese apotheek. Hoe het online bestellen van Amoxicilline precies in zijn werk gaat, leest u op de pagina Bestelproces. Uiteraard kunt u bij de klantenservice terecht voor aanvullende vragen. Bovendien vindt u op onze website alle mogelijke informatie over de geneesmiddelen. Zo hebben we natuurlijk de Amoxicilline bijsluiter voor u online gezet, net als een informatiedossier over de ervaringen met dit geneesmiddel. Op die manier krijgt u een goed overzicht over de werking van het medicijn.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.