Androgel (Testogel)

Testosteron | Testosteron verhogen


Testosteron verhogen met betrouwbare producten

Testosteron is een zeer belangrijk hormoon in tal van processen in het lichaam: Het houdt een mannenlichaam gezond. Er zijn diverse apotheekproducten beschikbaar bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken om uw testosteron niveau te verhogen.

Oud worden is menselijk, u oud voelen is een keuze!
Oud worden hangt vaak samen met kleine kwaaltjes, zogenaamde ouderdomskwalen. Daarnaast kan de man van tegenwoordig last hebben van de `penopauze` waardoor men te maken krijgt met een lagere testosteronspiegel, erectieproblemen, etc.

Hoe wordt de diagnose gesteld dat een man onvoldoende of geen testosteron maakt?

Vaak is het moeilijk om de diagnose te stellen, omdat de klachten van een man met een te lage testosteronspiegel vaak niet erg specifiek zijn. Gemakkelijker is het wanneer een man zelf geen testosteron maakt. Ook het vinden van de oorzaak is vaak lastig en soms kan geen oorzaak worden gevonden. Dan blijft het ook lastig om naar oplossingen (bijv. Androgel of Testim te zoeken om het niveau van testosteron te verhogen).

Een aantal verschijnselen die bij een te lage testosteronspiegel kunnen passen zijn:
 • U minder lekker voelen
 • Afname van de zin in vrijen (minder zin in seks) en soms minder goede erecties
 • Afname van spierkracht en spiermassa
 • Toename van de vetmassa (meer buikvet)
 • Botontkalking
 • Vermindering van de lichaamsbeharing (zoals minder baardgroei)
Bij apotheken die met Dokteronline.com samenwerken worden alleen de Testosteron Gel en Testim aangeboden en niet de capsules, omdat men van mening is dat deze laatste niet naar behoren werken.

Androgel - testosteron

AndroGel wordt als gel op de huid aangebracht. De testosteron wordt daarna door de huid heen (= transdermaal) in het lichaam opgenomen. Androgel kan u eenvoudig en betrouwbaar online bij de samenwerkende apotheken bestellen.

Het natuurlijke, mannelijke hormoon, testosteron wordt voornamelijk geproduceerd in de zaadballen. Het zorgt bij de man voor de secundaire geslachtskenmerken (baardgroei, zwaardere
stem, meer gespierde lichaamsbouw), het seksueel gedrag en het voortplantingsvermogen. Als het lichaam te weinig testosteron maakt, kunnen er afwijkingen in deze mannelijke eigenschappen optreden. Het tekort aan testosteron kan ontstaan doordat de zaadballen onvoldoende of helemaal niet functioneren.
Het kan ook het gevolg zijn van een stoornis in het hersenaanhangsel (hypofyse), waar een hormoon wordt gemaakt dat de zaadballen aanzet tot de vorming van testosteron. De klachten die het gevolg zijn van een testosterontekort kunnen worden opgeheven door toediening van AndroGel. Dit wordt als gel op de huid aangebracht. De testosteron wordt daarna door de huid heen (= transdermaal) in het lichaam opgenomen.

Wat doet AndroGel?

AndroGel vult de hoeveelheid testosteron in het lichaam aan tot normaal niveau. AndroGel geeft bovendien een zeer stabiele testosteronspiegel, dus geen vervelende pieken en dalen. Met het aanvullen van testosteron streeft men naar het voorkomen van de gevolgen van een tekort aan testosteron.

Een tekort aan testosteron kan leiden tot:
 • Afname van lichamelijke energie
 • Verminderde kracht
 • Afname spiermassa
 • Toename lichaamsvet
 • Lage botdichtheid
 • Verminderd libido (minder zin in seks)
 • Verminderde seksuele prestaties

Testim gel - testosteron

Dit medicijn bevat een mannelijk geslachtshormoon (= testosteron) dat de mannelijke seksuele functies stimuleert en voor mannelijke uiterlijke kenmerken zorgt (= androgene werking).
Dit medicijn bevordert de eiwitsynthese en remt de eiwitafbraak (= anabole werking).

Gebruikelijke dosering: 1 x daags 1 tube (één gel) `s ochtends na douche of bad in de schone, droge huid van de schouder, bovenarm of buik wrijven. Doe dit steeds op een vast tijdstip.

Hoe wordt de diagnose gesteld dat een man onvoldoende of geen testosteron maakt?
Vaak is het moeilijk om de diagnose te stellen, omdat de klachten van een man met een te lage testosteronspiegel vaak niet erg specifiek zijn. Gemakkelijker is het wanneer een man zelf geen testosteron maakt. Ook het vinden van de oorzaak is vaak lastig en soms kan geen oorzaak worden gevonden.

Een aantal verschijnselen die bij een te lage testosteronspiegel kunnen passen zijn:
 • Je minder lekker voelen
 • Afname van de zin in vrijen (minder zin in sex) en soms minder goede erecties
 • Afname van spierkracht en spiermassa
 • Toename van de vetmassa (meer buikvet)
 • Botontkalking
 • Vermindering van de lichaamsbeharing (zoals minder baardgroei)
Bij apotheken die met Dokteronline.com samenwerken worden alleen Testosteron Gel en niet de capsules aangeboden, omdat men van mening is dat deze laatste niet naar behoren werken.

Wilt u ook uw testosteron veilig verhogen?

Bij samenwerkende apotheken vindt u een ruim assortiment professionele medicijnen en supplementen om testosteron te verhogen. Een voorbeeld is Androgel. Wij brengen u online in contact met een arts. Door middel van een online arts consult krijgt u de mogelijkheid om Androgel betrouwbaar via samenwerkende apotheken te bestellen. Let wel dat er diverse bijwerkingen mogelijk zijn, lees hiervoor de bijsluiters goed door voor u een testosteron verhogend product gebruikt.

* Prijs is inclusief BTW.