Antigrippine

Antigrippine

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Antigrippine is een pijnstillend en koortsverlagend middel. De werkzame stoffen in dit geneesmiddel zijn paracetamol en coffeïne. Daarnaast bevatten de tabletten ook vitamine C. Antigrippine kan gebruikt worden bij pijn en koorts als gevolg van griep, verkoudheid of andere oorzaken. Meer info

Laagste prijs
€ 3,20
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *
Bijsluiter(s)

Wat is Antigrippine?

Antigrippine is een pijnstillend en koortsverlagend middel. De werkzame stoffen in dit geneesmiddel zijn paracetamol en coffeïne. Daarnaast bevatten de tabletten ook vitamine C. Antigrippine kan gebruikt worden bij pijn en koorts als gevolg van griep, verkoudheid of andere oorzaken. Dit zelfzorggeneesmiddel is zonder recept verkrijgbaar. U kunt Antigrippine online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt het product voor gebruikt?

De paracetamol in Antigrippine verlaagt de koorts en vermindert pijnklachten. De toegevoegde coffeïne werkt opwekkend. U voelt zich daardoor energieker. Coffeïne versterkt tevens de werking van paracetamol, waardoor het middel extra snel effect heeft. Vitamine C geeft de weerstand een boost en helpt het lichaam op die manier sneller te genezen. Antigrippine is daardoor zeer geschikt om in te nemen bij griep- of verkoudheidsklachten. U kunt deze pijnstiller echter ook gebruiken bij andere pijnklachten, zoals hoofdpijn, kiespijn, spier- of gewrichtspijn, pijn na een inenting of tandheelkundige ingreep of menstruatiepijn.

Hoe gebruikt en doseert u Antigrippine?

De samenwerkende drogisten hebben Antigrippine online beschikbaar. Los de tablet Antigrippine op in een glas water, roer de vloeistof goed om en drink deze direct op. U kunt de tabletten ook in hun geheel doorslikken met behulp van een glas water. Is Antigrippine uitgewerkt en wilt u nogmaals een dosis innemen, dan kunt u dat na een tussenpoos van minimaal 4 uur doen. De richtlijnen voor dosering zijn als volgt:

 • Volwassenen en kinderen vanaf 15 jaar: 2 - 4 tabletten per keer. De maximale dagdosering is 12 tabletten.
 • Kinderen van 12 tot 15 jaar: 2 tabletten per keer. De maximale dagdosering is 12 tabletten.
 • Kinderen van 9 tot 12 jaar: 1,5 tabletten per keer. De maximale dagdosering is 9 tabletten.
 • Kinderen van 6 tot 9 jaar: 1 tablet per keer. De maximale dagdosering is 6 tabletten.
Antigrippine is niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen

Antigrippine wordt doorgaans probleemloos verdragen. Een enkele keer (zelden) kunnen er bijwerkingen optreden, waaronder:

 • Nervositeit, onrust of slapeloosheid door overgevoeligheid voor coffeïne (dezelfde stof als cafeïne). Bent u gevoelig voor coffeïne, combineer Antigrippine dan niet met koffie, cola of andere cafeïne houdende middelen om deze klachten te voorkomen.
 • Huiduitslag, soms met jeuk en/of bultjes;
 • Bloeduitstortingen;
 • Afwijkende leverwerking;
 • Maagdarmklachten;
 • Bloedafwijkingen.
Heeft u veel last van bijwerkingen, overleg dan met een arts. In de bijsluiter vindt u meer informatie over de mogelijke bijwerkingen.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Neem Antigrippine niet in als u overgevoelig bent voor paracetamol, coffeïne, vitamine C of een van de hulpstoffen. Gebruik dit geneesmiddel niet als u lijdt aan een lever- of nierafwijking. Gebruik Antigrippine niet in combinatie met andere paracetamol bevattende medicijnen.

Zwangerschap / Rijvaardigheid / Alcohol

Het gebruik van Antigrippine wordt afgeraden tijdens de zwangerschap of de periode waarin borstvoeding wordt gegeven.

Antigrippine heeft geen invloed op uw rijvaardigheid.

Gebruikt u veel alcohol, dan moet u extra voorzichtig zijn met het gebruik van Antigrippine. Overleg met een arts of u dit geneesmiddel mag innemen.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Antigrippine

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven