AOV L-Tyrosine

AOV L-Tyrosine

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

L-Tyrosine is een aminozuur dat een belangrijke rol speelt in diverse lichamelijke processen, waaronder de aanmaak van schildklierhormonen. L-Tyrosine komt van nature voor in onze voeding, bijvoorbeeld in kaas, eieren en vlees. Meer info

Laagste prijs
€ 13,70
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is AOV L-Tyrosine?

L-Tyrosine is een aminozuur dat een belangrijke rol speelt in diverse lichamelijke processen, waaronder de aanmaak van schildklierhormonen. L-Tyrosine komt van nature voor in onze voeding, bijvoorbeeld in kaas, eieren en vlees. Bij een onevenwichtig voedingspatroon kan een voedingssupplement het eventuele tekort aan L-Tyrosine opheffen. U kunt AOV L-Tyrosine online bestellen bij de drogisterijen die samenwerken met Dokteronline.com. Het voedingssupplement is zonder recept verkrijgbaar.

Waar wordt het product voor gebruikt?

L-Tyrosine is belangrijk voor het lichaam en voor de geest. Het stofje zorgt onder meer voor de een goede schildklierwerking en heeft invloed op de communicatieprocessen in de cellen. Bij een tekort aan L-Tyrosine kunnen er bijvoorbeeld schildklierproblemen ontstaan, zoals een te traag werkende schildklier. Dit veroorzaakt klachten als kouwelijkheid, gewichtstoename en obstipatie. Een gebrek aan L-Tyrosine kan op termijn ook leiden tot een tekort aan neurotransmitters (boodschapperstoffen in de hersenen), zoals dopamine en noradrenaline. Dit kan psychische klachten als somberheid en depressie geven. Ook vermoeidheid, een lage bloeddruk, burn-outklachten, hormonale disbalans en een verminderd concentratievermogen kunnen het gevolg zijn van een tekort aan L-Tyrosine.

AOV L-Tyrosine vult het L-tyrosinegehalte aan. Dit voedingssupplement ondersteunt de werking van de schildklier, heeft een goede invloed op de hormoonhuishouding en stimuleert de communicatieprocessen op celniveau. Symptomen als gevolg van een L-tyrosinegebrek worden zo op een natuurlijke manier behandeld.

Hoe gebruikt u AOV L-Tyrosine?

De samenwerkende drogisten hebben AOV L-Tyrosine online beschikbaar in verpakkingen van 60 capsules à 500 mg. De algemene aanbevolen dosering is als volgt:

  • Tweemaal daags 1 capsule op een lege maag innemen met wat water.
Overschrijd de aanbevolen dosering niet en lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen

AOV L-Tyrosine capsules zijn vrij van allergenen en worden doorgaans goed verdragen. Ervaart u toch bijwerkingen, stop dan met het gebruik van het voedingssupplement en neem contact op met een arts.

Wanneer mag u dit voedingssupplement niet gebruiken?

Gebruik AOV L-Tyrosine niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten (zie bijsluiter of verpakking). De capsules bevatten gelatine en zijn daardoor niet geschikt voor vegetariërs en veganisten. Het gebruik van L-Tyrosine wordt afgeraden aan mensen die lijden aan een melanoom of die medicijnen van het type MAO-remmers gebruiken. Gebruik dit voedingssupplement niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft, tenzij een arts anders adviseert.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - AOV L-Tyrosine

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven