AOV Maca 500

AOV Maca 500

Maca is een knolgewas uit het Peruviaanse Andesgebergte. Deze plant bevat een indrukwekkend scala aan vitamines, mineralen, spoorelementen en plantaardige vetzuren. Maca werkt regulerend op veel processen in het lichaam. Meer info

Kosten vanaf
€ 14,20
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

  • iDeal
  • Billink
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Dienst
Kosten opdracht *
Dienst – Kosten opdracht *

Wat is Maca?

Maca is een knolgewas uit het Peruviaanse Andesgebergte. Deze plant bevat een indrukwekkend scala aan vitamines, mineralen, spoorelementen en plantaardige vetzuren. Maca werkt regulerend op veel processen in het lichaam. Het zorgt onder andere voor een goede hormoonbalans en een beter geheugen, geeft meer energie en verhoogt het libido. AOV Maca capsules bevatten zuiver poeder van de Maca knol en geven zelden tot nooit bijwerkingen. Dit voedingssupplement is zonder recept verkrijgbaar. U kunt dit product bij uw eigen apotheek of drogist kopen of u kunt aan ons de opdracht geven om dit op uw naam te regelen bij een geregistreerde EU-drogisterij.

Waar wordt het medicijn voor gebruikt?

AOV Maca capsules worden gebruikt om overgangsklachten op een natuurlijke manier te bestrijden. Tijdens de menopauze ervaren vrouwen vaak lichamelijke en geestelijke ongemakken die het gevolg zijn van een afnemende hormoonproductie. Omdat Maca de hormoonbalans herstelt, heeft dit voedingssupplement een positief effect op symptomen als opvliegers, nachtelijk transpireren, stemmingswisselingen en minder zin in seks. Het voordeel van AOV Maca is dat er geen synthetische medicijnen aan het product zijn toegevoegd. Het lichaam wordt dus niet overspoeld met hormonen of andere belastende stoffen.

Hoe gebruikt u AOV Maca?

Een capsule bevat 500 mg Macapoeder. De capsules moeten zonder te kauwen worden doorgeslikt met voldoende water. Neem de capsule tijdens of net na de maaltijd in. De vega-caps bevatten alleen plantaardige ingrediënten en zijn daardoor ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Dosering

De aanbevolen dagelijkse dosering van AOV Maca is als volgt:

  • Driemaal daags 1 capsule à 500 mg innemen tijdens de maaltijd.

Overschrijd de aanbevolen dosering niet en lees voor gebruik de bijsluiter. AOV Maca capsules zijn niet geschikt voor kinderen.

Bijwerkingen

AOV Maca wordt over het algemeen probleemloos verdragen. Krijgt u onverhoopt toch last van bijwerkingen, neem dan contact op met de arts.

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?

Maca is niet voor iedereen een geschikt voedingssupplement. Gebruik de capsules niet als u:

  • Overgevoelig bent voor Macapoeder of een van de overige ingrediënten;
  • Zwanger bent of borstvoeding geeft.

Overleg met een arts over het gebruik van dit voedingssupplement als u lijdt aan diabetes, een hart- of vaatziekte, epilepsie, een lever- of nieraandoening of andere gezondheidsproblemen. Gebruikt u verder nog medicijnen of voedingssupplementen, vermeld dit dan bij uw bestelling. Een arts weet of deze middelen veilig gecombineerd kunnen worden met AOV Maca.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol

Het gebruik van AOV Maca capsules wordt afgeraden bij zwangerschap en het geven van borstvoeding. De arts kan u een ander geneesmiddel aanraden om uw klachten te bestrijden. Maca heeft geen invloed op het reactievermogen. U kunt gewoon deelnemen aan het verkeer als u dit voedingssupplement gebruikt. Er gelden geen waarschuwingen wat betreft het gebruik van alcohol.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - AOV Maca 500

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven