Avodart DHT

Avodart bestellen bij prostaatklachten


Wanneer Avodart kopen?

Een vergrote prostaat hoort bij het ouder worden. Veel mannen krijgen te maken met deze aandoening, die ook wel benigne prostaathyperplasie (BPH) wordt genoemd. Een vergroting van de prostaat is in de meeste gevallen goedaardig, maar kan wel leiden tot vervelende plasproblemen. Avodart zorgt voor een verkleining van de prostaat. Hierdoor nemen plasklachten af. De samenwerkende apotheken van Dokteronline.com hebben Avodart standaard in het assortiment.

Avodart, bij plasproblemen door een vergrote prostaat

De prostaat is een klier die onder de blaas rond de urinebuis ligt. Als de prostaat groter wordt, kan deze de urinebuis gaan beknellen. Dit geeft plasproblemen, zoals:
  • Een onderbroken of minder krachtige urinestraal; plassen duurt lang en gaat vaak gepaard met veel nadruppelen;
  • Urine-incontinentie of moeite met ophouden van de urine;
  • Vaak (ook 's nachts) naar het toilet moeten voor kleine plasjes.
Heeft u last van bovenstaande symptomen? Dan kunt u bij een apotheek die samenwerkt met Dokteronline.com Avodart kopen.

Hoe werkt Avodart?

De prostaat wordt groter onder invloed van het hormoon dihydrotestosteron (DHT). De werkzame stof in Avodart is dutasteride, een geneesmiddel dat de productie van dihydrotestosteron afremt. De prostaat wordt hierdoor kleiner, waardoor de urinebuis weer vrij komt te liggen en plasklachten afnemen of verdwijnen. Avodart bestellen is een goede oplossing bij prostaatproblemen en plasklachten.

Het gebruik van Avodart

Avodart is bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheek verkrijgbaar als capsules die elk 0,5 mg dutasteride bevatten. Tenzij een arts anders bepaalt, is de gangbare dosering 1 capsule per dag. Slik de capsule in zijn geheel door met wat vloeistof. Dit mag met of zonder voedsel. Het kan enige tijd (2 tot 6 maanden) duren voordat u merkt dat Avodart werkt. Toch is het van belang dat u dit medicijn gewoon blijft innemen. Wilt u Avodart kopen? Lees dan voor gebruik goed de bijsluiter en volg de richtlijnen van een arts. Een paar belangrijke zaken die u moet weten over de behandeling met Avodart:
  • Vrouwen die zwanger zijn of willen worden, mogen niet in aanraking komen met dit geneesmiddel. Omdat Avodart ook in sperma terecht komt, moet daarom tijdens de geslachtsgemeenschap een condoom worden gebruikt;
  • U kunt bij het gebruik van Avodart soms last krijgen van een verminderd libido (geen zin om te vrijen), borstvorming of huiduitslag door overgevoeligheid;
  • Avodart kan de uitslag van bloedonderzoek naar PSA-waarden beïnvloeden. Breng daarom altijd uw arts op de hoogte als u dit geneesmiddel gebruikt.
Raadpleeg voor overige bijwerkingen en waarschuwingen de bijsluiter.

Avodart kopen bij een samenwerkende apotheek

Prostaatproblemen en plasklachten zijn vervelend. Veel mannen stappen met deze klachten liever niet naar de eigen huisarts. Bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek kunt u Avodart bestellen zonder dat iedereen het te weten komt. Uw bestelling en betaling worden zorgvuldig en discreet online afgehandeld. Bovendien hebt u de medicijnen al binnen 1 tot 3 werkdagen in huis. Wilt u ook snel van een vergrote prostaat af? Bestel Avodart direct online bij een samenwerkende apotheek of neem contact op met een telefoonteam een bestelling te doen bij een samenwerkende apotheek.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.