Azitromycine

Azitromycine zonder recept van uw eigen huisarts


Een bacteriële infectie kan voor veel klachten zorgen. Meestal gaan deze infecties gepaard met pijn en koorts. Daarbij komen dan ook nog specifieke symptomen, zoals vaak moeten plassen (bij blaasontsteking), hoesten en benauwdheid (bij een luchtweginfectie) of diarree (bij een maagdarminfectie). Azitromycine is een antibioticakuur die helpt bij diverse bacteriële infecties. In de bijsluiter leest u meer over de werking van dit medicijn. Azitromycine mag uitsluitend door een arts worden voorgeschreven, óók als u een kuur op internet bestelt. Bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com koopt u altijd het officiële middel. Azitromycine zonder recept van uw eigen huisarts online kopen ? Wij brengen u desgewenst in contact met een samenwerkende arts. Deze doorloopt met u het online consult.

Hoe werkt een online consult?

Gaat u naar het spreekuur, dan stelt uw eigen huisarts u altijd eerst een aantal vragen voordat hij of zij een recept uitschrijft. Een online consult werkt op dezelfde manier, alleen beantwoordt u deze vragen via een formulier. Een samenwerkende arts bekijkt deze gegevens en beoordeelt vervolgens uw aanvraag. Is het bestelde medicijn veilig door u te gebruiken? Dan verzorgt deze arts een online recept. Dit recept wordt direct doorgestuurd naar een van de apotheken. Hier worden uw medicijnen vervolgens ingepakt en verzonden.

Is een recept echt nodig?

Veel mensen vragen zich af of een online recept nu echt nodig is. Er zijn immers webwinkels die Azitromycine zonder recept verkopen. We kunnen hier kort en duidelijk over zijn: Azitromycine die zonder (online) recept aangeboden wordt, is vals. Nepmedicijnen zijn helaas aan de orde van de dag. Zo'n 90% van de vervalste geneesmiddelen wordt via het internet verhandeld. Dat betekent dat u moet oppassen als u online medicijnen bestelt. Nep-Azitromycine maakt u namelijk niet beter, u kunt er juist behoorlijk ziek van worden.

Nepmedicijnen zijn gevaarlijk

Valse medicijnen worden overal geproduceerd, hoewel het grootste deel uit Azië lijkt te komen. Bij de productie van deze neppillen worden er vaak goedkope, gevaarlijke stoffen gebruikt. Bovendien is de hygiëne in zulke clandestiene fabrieken ver te zoeken. Jammer genoeg lijken de nepmedicijnen sprekend op de echte versie: ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Webshops die deze medicijnen verhandelen, kunt u soms wel herkennen. Zo bieden deze internetwinkels Azitromycine vaak voor een spotprijsje aan, en heeft u bij het bestellen geen recept nodig. Als u geen online consult krijgt, weet u dat het foute boel is. Andere punten om op te letten: doe alleen zaken met een Europese doktersdienst en kijk of deze samenwerkt met geregistreerde artsen.

Azitromycine receptvrij kopen

Wie Azitromycine zonder recept van zijn eigen huisarts wil kopen, heeft dus aardig wat huiswerk te doen. Welke apotheek is betrouwbaar, is de samenwerkende arts wel geregistreerd? Bij Dokteronline.com hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij werken al meer dan 10 jaar samen met de beste onafhankelijke artsen. Bovendien zijn onze samenwerkende apotheken allemaal geregistreerd in een Europees land. U bestelt Azitromycine en vult het vragenformulier in. De samenwerkende artsen en apotheken zorgen voor de rest. Op de pagina Bestelproces kunt u nog eens rustig nalezen hoe u Azitromycine zonder recept van uw eigen huisarts kunt bestellen. Uiteraard staat de klantenservice klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.