Bio Chlorella

Bio Chlorella

Bio Chlorella is een voedingssupplement op basis van chlorella, een eencellige microalgensoort die bekend staat om zijn hoge concentratie chlorofyl (bladgroen), vitamine A, vitamine B12, betacaroteen, ijzer en andere belangrijke voedingsstoffen. Meer info

Kosten vanaf
€ 17,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

  • iDeal
  • Billink
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Dienst
Kosten opdracht *
Dienst – Kosten opdracht *

Wat is Bio Chlorella?

Bio Chlorella is een voedingssupplement op basis van chlorella, een eencellige microalgensoort die bekend staat om zijn hoge concentratie chlorofyl (bladgroen), vitamine A, vitamine B12, betacaroteen, ijzer en andere belangrijke voedingsstoffen. Chlorella heeft ook een reinigende werking: onderzoek heeft aangetoond dat het organisme giftige stoffen aan zich kan binden, waardoor deze het lichaam makkelijker kunnen verlaten. De celwand van de chlorella is erg taai. Bij de productie van dit voedingssupplement is de celwand mechanisch gebroken, zodat alle voedingsstoffen behouden zijn gebleven en deze goed kunnen worden opgenomen door het lichaam. U kunt Bio Chlorella bij uw eigen apotheek kopen of u kunt aan ons de opdracht geven om dit op uw naam te regelen bij een geregistreerde EU-drogisterij. 

Waar wordt het product voor gebruikt?

In Oost-Azië wordt chlorella al jarenlang beschouwd als een superfood. De Chlorella Pyrenoїdosa-alg bevat een scala aan vitaminen, mineralen en spoorelementen. Chlorella vult eventuele tekorten aan voedingsstoffen aan en ondersteunt de afvoer van afvalstoffen. Een tekort aan voedingsstoffen kan ontstaan door een onevenwichtig voedingspatroon (bijvoorbeeld door een dieet), maar ook door ziekte, intensief sporten of periodes van veel stress. De klachten die hierdoor kunnen ontstaan, zijn onder andere vermoeidheid, gebrek aan energie, slaapproblemen, spierklachten en een sombere stemming. Een voedingssupplement kan de balans helpen te herstellen, waardoor klachten voorkomen kunnen worden of kunnen verminderen. De Bio Chlorella-algen zijn biologisch geteeld. De tabletten bevatten geen dierlijke stoffen of conserveermiddelen. Bio Chlorella bevat geen kunstmatige toevoegingen en zijn lactose-, gluten- en suikervrij.

Hoe gebruikt en doseert u Bio Chlorella?

Neem de tabletten bij voorkeur vlak voor de maaltijd in met voldoende water. U kunt de tabletten in één keer innemen of verdeeld over de dag in kleinere porties. De aanbevolen dosering is als volgt:

  • Volwassenen: tot 10 tabletten per dag.

Overschrijd de aanbevolen dosering niet. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Bijwerkingen

Bio Chlorella tabletten bevatten poeder van biologisch geteelde Chlorella Pyrenoїdosa-algen. Dit natuurproduct wordt doorgaans zonder problemen verdragen. Krijgt u toch last van bijwerkingen, stop dan met het innemen van de tabletten en raadpleeg een arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik Bio Chlorella niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen (zie bijsluiter of verpakking). Neem het product niet in als de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking is verstreken. Bewaar Bio Chlorella buiten bereik van kinderen.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Bio Chlorella

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven