Biodermal Vochtarme Huid

Biodermal Vochtarme Huid

Een vochtarme huid kan trekkering aanvoelen en is gevoeliger voor het ontstaan van fijne droogtelijntjes. Biodermal heeft speciaal voor de vochtarme huid een serie verzorgingsproducten ontwikkeld die de huid intensief hydrateren en beschermen. Meer info

Kosten vanaf
€ 13,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

 • iDeal
 • Billink
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Dienst
Kosten opdracht *
Dienst – Kosten opdracht *

Biodermal Dagcreme Vochtarme Huid 50ml

€ 13,50

Biodermal Nachtcreme Vochtarme Huid 50ml

€ 13,50

Wat is Biodermal Vochtarme Huid?

Een vochtarme huid kan trekkering aanvoelen en is gevoeliger voor het ontstaan van fijne droogtelijntjes. Biodermal heeft speciaal voor de vochtarme huid een serie verzorgingsproducten ontwikkeld die de huid intensief hydrateren en beschermen. Zo wordt de vochtbalans genormaliseerd en verminderen symptomen als droogtelijntjes en een droog gevoel. U kunt Biodermal Vochtarme Huid kopen bij uw eigen apotheek of drogist of u kunt aan ons de opdracht geven om dit op uw naam te regelen bij een geregistreerde EU-drogisterij.

Hoe werkt Biodermal Vochtarme Huid?

In de serie Biodermal Vochtarme Huid zijn de volgende producten verkrijgbaar:

 • Biodermal Reinigingsmousse Vochtarme Huid: een fijne, rijke mousse die make-up, vuil en andere onzuiverheden verwijdert zonder de huid uit te drogen. Bevat kokoslipiden die de huidbarrière versterken en de vochtbalans helpen herstellen. De toegevoegde glyceriden zorgen voor een extra zachte huid.
 • Biodermal Dag-gelcrème Vochtarme Huid: hydrateert de huid intensief en vermindert droogtelijntjes. Bevat onder meer panthenol, hyaluron en hydraterende bestanddelen uit tarwe. De toegevoegde druivenpitolie verbetert de weerbaarheid van de huid.
 • Biodermal Nacht-gelcrème Vochtarme Huid: vult het vochtgehalte van de huid aan gedurende de nacht. Met linoolzuurrijke Luffa-olie, vitaminerijke avocado-olie en lecithine, voor een zachte en zeer soepele huid.

Uw huid heeft het meeste profijt van de Biodermal Vochtarme Huid-serie als u de producten met elkaar combineert.

Hoe gebruikt u Biodermal Vochtarme Huid?

Biodermal Vochtarme Huid is gemakkelijk in gebruik.

 • Biodermal Reinigingsmousse Vochtarme Huid: pomp 1 tot 2 schuimbollen op de hand en breng het product aan op een vochtige huid. Masseer het schuim licht in en spoel het daarna af met lauwwarm water.
 • Biodermal Dag-gelcrème Vochtarme Huid: breng de gelcrème aan op de gereinigde huid van het gezicht en de hals. Licht inmasseren. Hierna kunt u eventueel make-up aanbrengen.
 • Biodermal Nacht-gelcrème Vochtarme Huid: breng de gelcrème 's avonds na het reinigen van de huid aan op het gezicht en de hals. Masseer het product licht in.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking of in de bijsluiter. Om de huid te reinigen heeft Biodermal 3 reinigingsproducten ontwikkeld die geschikt zijn voor alle huidtypen. Daarbij Biedt Biodermal een universele oogcreme aan die de kwetsbare huid verzorgt. U vindt hier meer informatie over de reinigingsproducten en oogcreme.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Biodermal Vochtarme Huid

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven