Biodream Remind

Biodream Remind

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Soms heeft het geheugen een steuntje in de rug nodig. Bijvoorbeeld als u moet studeren voor een tentamen, veel dingen moet onthouden, in stresssituaties of als u een dagje ouder wordt. Meer info

Laagste prijs
€ 30,20
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Biodream Remind?

Soms heeft het geheugen een steuntje in de rug nodig. Bijvoorbeeld als u moet studeren voor een tentamen, veel dingen moet onthouden, in stresssituaties of als u een dagje ouder wordt. Biodream Remind is een voedingssupplement dat het geheugen en het concentratievermogen ondersteunt, zodat deze hersenfuncties zo goed mogelijk worden uitgevoerd. De werkzame stoffen in dit product zijn onder andere Ginkgo Biloba, L-serine en fosfatidylcholine. Deze ingrediënten ondersteunen het geheugen en het concentratievermogen en dragen bij aan een heldere geest. U kunt Biodream Remind online bestellen bij een van de samenwerkende apotheken. Biodream Remind is een voedingssupplement; u heeft dus geen recept van een arts nodig.

Waar wordt dit voedingssupplement voor gebruikt?

Dagelijkse drukte en stress vragen veel van de hersenen. Volle agenda’s, een hectisch gezinsleven en een intensief werk- of studieschema kunnen soms hun tol eisen. Dit kan leiden tot klachten als een verminderde concentratie en vergeetachtigheid. Ook bij het ouder worden kunnen deze symptomen optreden. Biodream Remind kan gebruikt worden in elke levensfase. De plantaardige extracten van onder andere de Japanse notenboom (Ginkgo Biloba) hebben een bevorderende fysiologische werking. De uitgekiende samenstelling van dit voedingssupplement zorgt ervoor dat de hersenfuncties uitstekend ondersteund worden. U kunt daardoor optimaal gebruik maken van het geheugen, het concentratievermogen en een heldere geest.

Hoe gebruikt en doseert u Biodream Remind?

Via de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken kunt u Biodream Remind online bestellen in een verpakking van 60 capsules. De aanbevolen dosering is 2 tabletten per dag. Neem dit voedingssupplement bij voorkeur tijdens of vlak na de maaltijd in. Kauw de capsules niet fijn, maar slik ze in hun geheel door met behulp van wat water of een andere koude vloeistof. Lees voor gebruik de aanwijzingen in de bijsluiter of op de verpakking. Biodream Remind capsules zijn geschikt voor vegetariërs.

Bijwerkingen

Biodream Remind capsules worden doorgaans probleemloos verdragen. Ervaart u toch bijwerkingen, overleg dan met een arts.

Wanneer mag u dit voedingssupplement niet gebruiken?

Gebruik Biodream Remind niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten (zie bijsluiter of verpakking).
Gebruik dit voedingssupplement alleen op aanraden van uw arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Biodream Remind is niet bedoeld voor kinderen, tenzij een arts anders bepaalt.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Biodream Remind

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven