BioGaia ProDentis

BioGaia ProDentis

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

BioGaia ProDentis is een voedingssupplement dat het afweersysteem in de mond versterkt. Het product bevat twee soorten melkzuurbacteriën (probiotica) van het type Lactobacillus Reuteri. Deze organismen komen van nature voor in speeksel en moedermelk en hebben antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen. Meer info

Laagste prijs
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid
Niet in voorraad
Recept vereist
Nee

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

Wat is BioGaia ProDentis?

BioGaia ProDentis is een voedingssupplement dat het afweersysteem in de mond versterkt. Het product bevat twee soorten melkzuurbacteriën (probiotica) van het type Lactobacillus Reuteri. Deze organismen komen van nature voor in speeksel en moedermelk en hebben antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen. BioGaia ProDentis zorgt voor een optimale mondhygiëne en helpt tandvleesproblemen en tandbederf voorkomen. U kunt BioGaia ProDentis zonder recept bestellen.

Waar wordt het voedingssupplement voor gebruikt?

De mondholte bevat veel goedaardige bacteriën die indringers van buitenaf onschadelijk maken. Als de mondflora om welke reden dan ook verstoord raakt, kan deze weerstand verminderen. Er is dan meer kans op het ontstaan van tandvleesproblemen en cariës (tandbederf). BioGaia ProDentis vult de hoeveelheid goedaardige bacteriën aan, waardoor de bacteriële balans weer optimaal wordt. Hierdoor ontstaat er een goede weerstand in de mondholte en blijven het gebit en het tandvlees beter beschermd.

Hoe gebruikt u BioGaia ProDentis?

BioGaia ProDentis is verkrijgbaar als zuigtabletten. Laat de zuigtabletten na het tandenpoetsen langzaam oplossen in de mond. De werkzame stoffen van het product hechten zich langdurig aan het mondslijmvlies. BioGaia ProDentis heeft een aangename mintsmaak. De toegevoegde zoetstof sucralose is niet schadelijk voor de tanden. ProDentis is geschikt voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Dosering

De gebruikelijke richtlijnen voor de dosering van BioGaia ProDentis zijn als volgt:

  • Volwassenen en kinderen: neem eenmaal daags 1 tablet na het tandenpoetsen. Gebruik dit voedingssupplement bij voorkeur ’s avonds.
Wijk niet af van de aanbevolen dosering en lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen te verwachten bij het gebruik van BioGaia ProDentis. Krijgt u toch last van klachten, raadpleeg dan de arts.

Wanneer mag u dit voedingssupplement niet gebruiken?

Gebruik BioGaia ProDentis niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten. U vindt een overzicht van de bestanddelen in de bijsluiter of op de verpakking van het product. Twijfelt u of u dit voedingssupplement kunt gebruiken, overleg dan eerst met de arts.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol

BioGaia ProDentis mag zonder bezwaren gebruikt worden tijdens een zwangerschap of het geven van borstvoeding, mits u zich houdt aan de aanbevolen dosering.

Er gelden geen waarschuwingen wat betreft rijvaardigheid of het gebruik van alcohol.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - BioGaia ProDentis

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven