BreastGro

Borsten | Grotere borsten zonder chirurgGrotere borsten zonder chirurg

De borsten van de vrouw bestaan uit vetweefsel, bindweefsel en melkklieren. Tijdens de puberteit gaan de borsten van een meisje onder invloed van hormonen groeien. Er onstaat meer vetweefsel in de borsten en de melkklieren gaan zich ontwikkelen. Wanneer een vrouw zwanger is, ontwikkelen de borsten zich nog verder ter voorbereiding op het voeden van een baby.

In de loop der tijd verliezen borsten hun stevigheid en gaan ze meer hangen. Voor sommige vrouwen is dit reden genoeg om een chirurgische ingreep te laten uitvoeren. Bij de samenwerkende apotheken en drogisterijen van Dokteronline.com zijn een aantal producten te vinden die borsten verstevigen zonder dat een ingreep nodig is.

Borst verstevigende crème

Veel vrouwen willen graag grotere borsten met meer veerkracht en een fraaier profiel. Alleen hebben ze er geen operatie voor over. En ook het slikken van pillen vinden veel vrouwen bezwaarlijk. Met de introductie van het Sur Plus Clinical Breast Grow-Serum, zou opereren of slikken niet meer nodig zijn. Volgens de makers van deze nieuwe medische crème zou het de borsten in drie maanden tijd met gemiddeld een cupmaat doen toenemen. Bovendien zou het mooiere contouren geven.

Revolutionair

Het revolutionaire van dit middel is dat je niet in het lichaam zelf ingrijpt. Je slikt niets, je snijdt niet, het is eenvoudig toe te passen, volkomen pijnloos en medisch bewezen effectief, vertelt Inette Nieveen van PK Benelux Pharma Care BV dat het Sur Plus Clinical Breast Grow-Serum in Europa introduceert. Door de borsten gedurende drie maanden tweemaal daags met een kleine hoeveelheid serum te masseren, worden ze geleidelijk veerkrachtiger, steviger en groter. De crème beïnvloedt alleen de vetcellen, zonder dat de melkklieren worden aangetast

Borsttoename

Uit wetenschappelijk onderzoek onder proefpersonen bij wie de ene borst wel en de andere borst niet werd behandeld, blijkt dat de borsttoename na 56 dagen gemiddeld 2,2 procent tot wel 8,4 procent is. De werkzame stof C-VolextenTM genaamd, stimuleert en ontwikkelt een onderhuids vetlaagje. Hierdoor neemt het volume van de borst toe. Daarnaast bevat de crème het zogenaamde C-FermextenTM. Deze stof versterkt het bindweefsel en verbetert de conditie van de lederhuid, die heel belangrijk is voor de vorm en elasticiteit. Daardoor wordt de borst gelift, aldus Nieveen.

Het Breast Serum bevat geen hormonen en heeft ook geen invloed op het oestrogeen. Het is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden.

De basis van de crème bestaat uit Sheabutter voor een soepele huid en Shoreabutter voor goede hydratatie. Verder bevat het Clinical Breast Grow-Serum kokosvet voor vitamine E, olijfolie voor extra elasticiteit en plantaardige glycerine voor soepele smeerbaarheid.

* Prijs is inclusief BTW.