Breathe Right Neusstrips

Breathe Right Neusstrips

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Breathe Right Neusstrips houden de neus ’s nachts beter open, waardoor snurken vermindert of zelfs helemaal stopt. De neusstrips zijn zeer eenvoudig in gebruik, zijn gemaakt van huidvriendelijk materiaal en werken zeer doeltreffend. Meer info

Laagste prijs
€ 15,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat zijn Breathe Right Neusstrips?

Breathe Right Neusstrips houden de neus ’s nachts beter open, waardoor snurken vermindert of zelfs helemaal stopt. De neusstrips zijn zeer eenvoudig in gebruik, zijn gemaakt van huidvriendelijk materiaal en werken zeer doeltreffend. U kunt de neusstrips gemakkelijk meenemen, zodat u ook als u op reis bent comfortabel en snurkvrij kunt slapen.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Mensen die niet goed door hun neus kunnen ademen, schakelen tijdens hun slaap automatisch over op een mondademhaling. Hierdoor kan de tong naar achteren zakken en de luchtpijp blokkeren, wat het snurkende geluid veroorzaakt. Snurkers slapen minder diep dan niet-snurkers en kunnen daardoor last van verschillende klachten krijgen, zoals vermoeidheid, prikkelbaarheid, een slechte weerstand of verminderde concentratie. Breathe Right neusstrips zorgen ervoor dat de neusademhaling sterk verbetert, waardoor u niet door uw mond gaat ademen en het snurkprobleem verdwijnt. U slaapt dieper en bent overdag een stuk fitter.

Hoe werken Breathe Right Neusstrips?

Breathe Right neusstrips bevatten buigzame delen die de neusvleugels iets omhoog trekken. Hierdoor gaan de neusgaten wijder openstaan en kan er tot maar liefst 31% meer lucht in de neus komen. Door het gebruik van de neusstrips verdwijnt de neiging om door de mond te ademen, wordt snurken voorkomen en verbetert de slaapkwaliteit. Onderzoek heeft uitgewezen dat 75% van de snurkers baat heeft bij het gebruik van de neusstrips.

Hoe gebruikt u de Breathe Right Neusstrips?

De Breathe Right Neusstrips zijn heel eenvoudig als volgt aan te brengen:

 • Was de huid van de neus zodat deze vetvrij is;
 • Maak de huid zorgvuldig droog om ervoor te zorgen dat de neusstrip goed blijft plakken;
 • Verwijder de beschermlaag van de neusstrip en plaats deze op de neus zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing. Zorg ervoor dat u de neusstrip niet te hoog of te laag opplakt: de neusstrip heeft dan minder effect.
 • Druk de strip goed aan;
 • Verwijder de neusstrip na gebruik voorzichtig. Doe dit bij voorkeur door de huid te wassen met warm water. De plakstrips zijn dan gemakkelijk te verwijderen;
 • Gooi de neusstrip na gebruik weg.
Gebruik de neusstrips maximaal 12 uur per dag en lees voor gebruik de bijsluiter.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik de Breathe Right Neusstrips niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen van de kleeflaag of wanneer de huid van de neus beschadigd, geïrriteerd of verbrand is. De neusstrips zijn niet geschikt voor kinderen die jonger zijn dan 6 jaar. Gebruik dit hulpmiddel niet, of alleen op aanraden van de arts als u lijdt aan een aandoening aan de neus.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Breathe Right Neusstrips

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven