Candida zelftest

Candida zelftest

Wanneer u last heeft van acute jeuk, vaginale afscheiding, rode schaamlippen of een pijnlijk gevoel bij het plassen, dan is het mogelijk dat u te maken heeft met de schimmelinfectie Candida. Meer info

Kosten vanaf
€ 17,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

  • iDeal
  • Billink
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Dienst
Kosten opdracht *
Dienst – Kosten opdracht *

Easy Home Candida zelftest 1 st.

€ 17,90

Candida Zelftest voor detecteren schimmelinfectie

Wanneer u last heeft van acute jeuk, vaginale afscheiding, rode schaamlippen of een pijnlijk gevoel bij het plassen, dan is het mogelijk dat u te maken heeft met de schimmelinfectie Candida. Veel vrouwen dragen de gist bij zich, maar het veroorzaakt geen infectie. In sommige gevallen kan de Candida gist wel een infectie veroorzaken. Bijvoorbeeld door een verminderde weerstand of het gebruik van antibiotica. U kunt eenvoudig zelf testen of u te maken heeft met Candida door middel van de Zelftest Candida.

Gebruik Candida Zelftest

Het testen op Candida kunt u eenvoudig zelf doen met deze gebruiksvriendelijke

Easy Home Candida Zelftest .

U maakt een uitstrijkje met een wattenstaafje. Draai het wattenstaafje 5 keer. Op deze manier weet u zeker dat u verschillende delen van de vagina heeft bereikt voor de test. Vervolgens brengt u het wattenstaafje in de oplossing van het bovenste gedeelte van de testcassette. Draai het bovenste deel van de testcassette een kwartslag. De waterige oplossing komt in aanraking met het membraam die antilichamen bevat. Deze antilichamen zullen reageren met de Candida gisten. Na 10 minuten leest u het resultaat van het venster.

Resultaat aflezen van de Candidia Zelftest:

  • Candida infectie gedetecteerd (uitslag positief): de controle lijn en de testlijn kleuren blauw.
  • Geen Candida infectie (uitslag negatief): enkel de controle lijn kleurt blauw. Neem bij een positief resultaat contact op met uw eigen huisarts.

Candida is goed te behandelen. Is de uitslag negatief, maar houden de klachten aan? Neem dan alsnog contact op met uw eigen huisarts. Mogelijk hebben de klachten een andere oorzaak. De Candida Zelftest kunt u kopen via uw eigen drogist. Het is ook mogelijk om aan Dokteronline.com de opdracht te geven om dit op uw naam te regelen bij een geregistreerde EU-drogisterij.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Candida- Selbsttest

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven