Canesten Gyno Receptvrij

Canesten Gyno Receptvrij

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Vaginale schimmelinfecties komen zeer regelmatig voor bij vrouwen. Een oplossing voor de klachten die bij een vaginale schimmelinfectie horen ligt gelukkig binnen handbereik. Canesten Gyno receptvrij bevat de werkzame stof Clotrimazol en is bestemd voor inwendig en/of uitwendig gebruik. Meer info

Laagste prijs
€ 13,20
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Canesten Gyno

Vaginale schimmelinfecties komen zeer regelmatig voor bij vrouwen. Een oplossing voor de klachten die bij een vaginale schimmelinfectie horen ligt gelukkig binnen handbereik. Canesten Gyno receptvrij bevat de werkzame stof Clotrimazol en is bestemd voor inwendig en/of uitwendig gebruik.

Zonder recept verkrijgbaar

Canesten Gyno is verkrijgbaar in crème en tabletten. Beide middelen bevatten de stof clotrimazol. Deze stof doodt of remt de groei van bepaalde schimmels en gist. Canesten Gyno is vrij verkrijgbaar (zonder recept) ter behandeling van de schimmelinfectie.

Canesten Gyno tablet. De tablet is bedoeld voor inwendig gebruik. Breng Canesten Gyno ´s avonds voor het slapen diep in de vagina. De tablet lost op en doet zijn werking. De infectie zal verdwijnen. Raadpleeg uw arts als u geen verandering merkt.

Canesten Gyno crème. De creme kan gebruikt worden voor zowel inwendig als uitwendig gebruik. De crème kunt u eenvoudig en hygiënisch met de meegeleverde wegwerp applicators in de vagina aanbrengen. U kunt de crème als aanvulling op de Canesten Gyno Tablet gebruiken. Indien de infectie zich ook buiten de vagina heeft uitgebreid kunt u de Canesten Gyno creme ook rond de schaamlippen aanbrengen.

Canesten als behandeling van Candida

De schimmelinfectie candida is te behandelen met Canesten Gyno receptvrij. Candida is geen seksueel overdraagbare aandoening. Het is een infectie die veroorzaakt wordt door de Candida albicans schimmel.

Tijdens de menstruatie is het niet verstandig Canesten Gyno receptvrij te gebruiken. Wacht tot uw menstruatie voorbij is. Maak de kuur altijd compleet af, ook als de klachten al eerder verdwenen zijn. Het is niet verstandig na het inbrengen van een tablet of de crème geslachtsgemeenschap te hebben.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Canesten Gyno Receptvrij

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven