Care Plus

Care Plus

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Wilt u er een dagje (of langer) op uittrekken? Care Plus levert beschermende artikelen die onmisbaar zijn tijdens de reis en uw verblijf in de natuur, of het nou gaat om een boswandeling in Nederland of een trektocht door de jungle. Meer info

Laagste prijs
€ 2,70
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Care Plus?

Wilt u er een dagje (of langer) op uittrekken? Care Plus levert beschermende artikelen die onmisbaar zijn tijdens de reis en uw verblijf in de natuur, of het nou gaat om een boswandeling in Nederland of een trektocht door de jungle. De reisproducten van Care Plus zijn ingedeeld in de volgende categorieën:

U kunt diverse reisartikelen uit het uitgebreide assortiment van Care Plus online bestellen via de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Wie op pad gaat, doet er verstandig aan om zich goed voor te bereiden. Een ongeluk is zo gebeurd, en dan is het fijn om onderweg over een goede EHBO-kit te beschikken. Bovendien is het in veel Europese landen verplicht om een verbanddoos in de auto te hebben. Ook een insectenwerend middel is geen overbodige luxe: niets zo vervelend als een wespensteek of tekenbeet tijdens een boswandeling of een picknick. Bent u lang onderweg naar uw bestemming, dan is het met de hygiëne vaak aanmodderen. Dit kunt u oplossen door speciale toiletartikelen mee te nemen die uw lichaam beschermen tegen bacteriën als er geen of beperkt (schoon) water voorhanden is. Reist u naar een zonnige bestemming, dan is een goed zonbeschermingsproduct essentieel. Regelmatig smeren voorkomt zonnebrand en huidbeschadiging.

Hoe gebruikt u Care Plus?

Bij de samenwerkende drogisten zijn veel reisproducten van Care Plus online verkrijgbaar, zoals:

 • Care Plus Click Away: handig apparaatje dat door middel van een klein schokje de jeuk en pijn van een insectenbeet verlicht. U heeft dus geen crème of zalf nodig. Plaats de Click Away op de pijnlijke plek en druk vijf keer op de zwarte knop. Niet gebruiken bij epilepsie, pacemakers en kinderen jonger dan 4 jaar.
 • Care Plus First Aid Kits: EHBO-sets in diverse soorten en maten, afgestemd op de reisbestemming en de doelgroep. Zo is er een EHBO-set voor tropische bestemmingen, een EHBO-tas voor fiets- of loopvakanties en een waterproof EHBO-kit. De EHBO-sets zijn verpakt in compacte tasjes en zijn bijna allemaal voorzien van een ‘First Aid Guide’ met tips en informatie. De EHBO-kits zijn niet alleen handig voor onderweg, maar ook onmisbaar in huis.
 • Care Plus Clean Soap Leaves: handige, flinterdunne zeepblaadjes voor op reis. Wrijf een blaadje tussen de handen met wat water en er ontstaat een heerlijk geurend schuim. Een verpakking bevat 50 zeepblaadjes.
 • Care Plus Skin Saver After Sun: verzacht, hydrateert en kalmeert de huid na blootstelling aan zonlicht. Breng de lotion op de huid aan na het zonnen.
 • Care Plus Anti-insect DEET: insectenwerende producten met DEET. Beschermt 8 tot 10 uur lang tegen (malaria)muggen, teken, steekvliegen en andere (tropische) insecten. verkrijgbaar in diverse sterktes en varianten.
 • Care Plus Anti-insect Natural: insectenwerend product op natuurlijke basis met lemon-eucalyptus extracten en citriodiol. Beschermt tot 6 uur lang tegen insecten. Tast kunststoffen niet aan. Ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid en kinderen vanaf 3 jaar. Verkrijgbaar in diverse varianten.
Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking of in de bijsluiter.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Care Plus

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven