Care Plus DEET

Care Plus DEET

Care Plus, de leverancier van kwaliteitsreis- en zonneproducten, heeft een speciale serie insectenwerende middelen met DEET in het assortiment. DEET is het sterkste insectenwerende middel. Meer info

Kosten vanaf
€ 9,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

  • iDeal
  • Billink
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Dienst
Kosten opdracht *
Dienst – Kosten opdracht *

Care Plus DEET anti insect gel 30 % 80 ml

€ 9,90

Care Plus DEET anti insect spray 40 % 60 ml

€ 10,50

Care Plus DEET anti insect lotion 50 % 50 ml

€ 10,50

Wat is Care Plus Anti-insect DEET?

Care Plus, de leverancier van kwaliteitsreis- en zonneproducten, heeft een speciale serie insectenwerende middelen met DEET in het assortiment. DEET is het sterkste insectenwerende middel. Het beschermt tegen alle soorten stekende of bijtende insecten, ook tegen (tropische) insecten die een ernstige ziekte kunnen overbrengen. U kunt diverse artikelen uit de serie Care Plus Anti-insect DEET bij uw eigen drogist kopen. Het is ook mogelijk om aan Dokteronline.com de opdracht te geven om dit op uw naam te regelen bij een geregistreerde EU-drogisterij.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Een insectenwerend middel met DEET is onmisbaar in tropische gebieden. Hier komen insecten voor die gevaarlijke ziektes kunnen overbrengen, waaronder malaria, dengue (knokkelkoorts) en gele koorts. Dichter bij huis beschermt DEET ook tegen teken, die de borrelia-bacterie (de veroorzaker van de ziekte van Lyme) bij zich kunnen dragen. Care Plus Anti-insect DEET is geschikt voor alle reisbestemmingen en biedt langdurige bescherming. Dit insectenwerend product is onder meer verkrijgbaar als gel, spray en lotion in verschillende sterktes. Hoe meer DEET het product bevat, hoe langer het insecten op afstand houdt.

Hoe gebruikt u Care Plus Anti-insect DEET?

Care Plus Anti-insect DEET is er in diverse varianten, waaronder:

  • Care Plus Anti-insect DEET Gel 30%: insectenwerende gel met 30% DEET. Deze lage dosering maakt dat het product ook geschikt is voor kinderen en zwangere vrouwen. Beschermt gedurende 5,5 uur tegen insecten.
  • Care Plus Anti-insect DEET Spray 40%: handige spray met 40% DEET die tot 8 uur lang beschermt tegen insecten.
  • Care Plus Anti-insect DEET Lotion 50%: sterke insectenwerende lotion, beschermt tot 10 uur lang tegen insecten.

Breng Care Plus DEET aan op de huid zoals aangegeven. Bevindt u zich in een gebied waar malariamuggen actief zijn, zorg er dan voor dat u de onbedekte huid helemaal behandelt met het insectenwerende middel. Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking of in de bijsluiter.

Bijwerkingen

Care Plus Anti-insect DEET wordt doorgaans probleemloos verdragen. In zeldzame gevallen treden er huidklachten op door overgevoeligheid. Staak het gebruik van dit product als u hier last van krijgt en neem contact op met een arts. De werkzame stof DEET tast bepaalde materialen aan, waaronder sommige kunststoffen. Laat Care Plus Anti-insect DEET daarom niet in contact komen met voorwerpen als een (zonne)bril, fototoestel, kleding of speelgoed.

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?

Gebruik Care Plus Anti-insect DEET niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen (zie verpakking of bijsluiter). Een insectenwerend product met meer 40% of 50% DEET is niet geschikt voor gebruik bij kinderen jonger dan 2 jaar. Smeer Care Plus Anti-insect DEET bij kinderen niet op de vingertoppen om contact met de ogen en mond te voorkomen. Vrouwen die zwanger zijn mogen in de eerste drie maanden van de zwangerschap een insectenwerend middel met 30% DEET gebruiken, mits het product in minimale hoeveelheden wordt aangebracht op de huid. Tijdens de rest van de zwangerschap kan een product met 40% of 50% DEET ook veilig gebruikt worden.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Care Plus DEET

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven