Care Plus EHBO

Care Plus EHBO

Een goede EHBO-set is onmisbaar, zowel thuis als op reis. Care Plus heeft diverse EHBO-sets samengesteld die specifiek zijn aangepast op diverse doelgroepen, zoals families, reizigers die naar de tropen gaan, bergbeklimmers of mensen die vaak fietsen. Meer info

Kosten vanaf
€ 6,70
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

  • iDeal
  • Billink
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Dienst
Kosten opdracht *
Dienst – Kosten opdracht *

Care Plus Kit First Aid Familie 1st

€ 58,70

Care Plus Kit First Aid Profes 1st

€ 58,50

Care Plus First Aid Kit Avontuur

€ 34,50

Care Plus First Aid Kit Micro Travel

€ 6,70

Care Plus First Aid Kit Waterproef

€ 31,70

Wat is Care Plus EHBO?

Een goede EHBO-set is onmisbaar, zowel thuis als op reis. Care Plus heeft diverse EHBO-sets samengesteld die specifiek zijn aangepast op diverse doelgroepen, zoals families, reizigers die naar de tropen gaan, bergbeklimmers of mensen die vaak fietsen. De EHBO-sets zijn samengesteld door professionele hulpverleners en bevatten altijd de meest essentiële hulpmiddelen. Dankzij de compacte indeling en het handige formaat is de EHBO-set gemakkelijk mee te nemen.

Waar wordt dit product voor gebruikt?

Bij kleine en grote ongelukken is het goed om een EHBO-set bij de hand te hebben. Zo hoeft u niet te zoeken naar pleisters, een schaar, ontsmettingsmiddel of een pincet. Bovendien is in veel landen een EHBO-doos in de auto verplicht. Ook op reis is een EHBO-koffertje essentieel, vooral als u naar landen gaat waar het allemaal minder schoon en goed verzorgt is dan in Nederland. Met de EHBO-kits van Care Plus bent u goed voorbereid op noodsituaties. De kits zijn zeer compleet en van een uitstekende kwaliteit. Care Plus EHBO-sets zijn onder andere verkrijgbaar in de volgende varianten:

  • Care Plus First Aid Kit Family: onmisbaar bij ongelukjes en noodgevallen in en rond het huis, maar ook geschikt om mee te nemen in de auto of op vakantie. Bevat onder meer diverse soorten (kinder)pleisters, een tekentang, een ijspak, oog- en wondspoeling, een digitale thermometer en een reddingsdeken.
  • Care Plus First Aid Kit Professional: een zeer uitgebreide EHBO-kit, onder andere geschikt voor reizen naar de tropen of andere gebieden waar de hygiënische omstandigheden matig zijn. Bevat onder meer diverse soorten steriele naalden, scalpel, hechtdraad, alcoholdoekjes, brandwondenverband, oog- en wondspoeling, een artsenverklaring, pleisters, digitale thermometer, mond-op-mondkapje en een reddingsdeken. De kit bevat ook een uitneembaar tasje: handig voor kleinere dagtochten.

De meeste kits bevatten ook een First Aid Guide: een handig naslagwerk vol EHBO-tips, onder andere over het verzorgen van wonden, het toepassen van de Heimlich-greep en reanimatie. De tasjes beschikken bovendien over extra opbergruimte waarin u bijvoorbeeld uw medicijnen kwijt kunt.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Care Plus Erste-Hilfe-Set

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven