Caremaxx Bionase

Caremaxx Bionase

Caremaxx Bionase is een anti-allergie-apparaat dat neusklachten door hooikoorts of een andere allergie vermindert. Het apparaat werkt op basis van lichttherapie, geeft geen bijwerkingen en is zeer eenvoudig te gebruiken. Meer info

Kosten vanaf
€ 41,20
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

  • iDeal
  • Billink
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Dienst
Kosten opdracht *
Dienst – Kosten opdracht *

Caremaxx Bionase Anti-Hooikoorts

€ 41,20

Wat is Caremaxx Bionase?

Caremaxx Bionase is een anti-allergie-apparaat dat neusklachten door hooikoorts of een andere allergie vermindert. Het apparaat werkt op basis van lichttherapie, geeft geen bijwerkingen en is zeer eenvoudig te gebruiken. Wilt u Caremaxx Bionase kopen, dan kan dat via uw eigen drogist. Het is ook mogelijk om aan Dokteronline.com de opdracht te geven om dit op uw naam te regelen bij een geregistreerde EU-drogisterij.

Waar wordt het apparaat voor gebruikt?

Hooikoorts, een allergie voor huisdieren of overgevoeligheid voor andere stoffen kunnen zorgen voor vervelende neusklachten, zoals een loopneus, verstopte neus, jeuk in de neus en niesbuien. Deze symptomen worden veroorzaakt door het neusslijmvlies, dat opzwelt als reactie op de prikkelende stof. Allergieklachten kunnen onderdrukt worden met medicijnen, zoals antihistaminica. Deze geneesmiddelen geven echter vaak bijwerkingen, zoals slaperigheid of hoofdpijn. Caremaxx Bionase vermindert de klachten met behulp van infraroodlicht. Dit levert geen bijwerkingen op.

Hoe werkt de Caremaxx Bionase?

De Caremaxx Bionase straalt infraroodlicht uit. De golflengte van dit licht maakt het neusslijmvlies minder gevoelig voor de prikkels waarop het lichaam allergisch reageert, zoals pollen, stuifmeel, kattenharen of huisstofmijt. Hierdoor verminderen of verdwijnen de neusklachten. Het apparaat werkt op batterijen en is klein en daardoor gemakkelijk mee te nemen. U kunt de behandeling op ieder gewenst moment van de dag, en op iedere locatie uitvoeren. Een behandeling met Caremaxx Bionase duurt slechts vierenhalve minuut per keer. De therapie is niet pijnlijk of gevaarlijk. De Caremaxx Bionase voldoet aan alle veiligheidseisen.

Hoe gebruikt u de Caremaxx Bionase?

Het apparaat wordt geleverd met batterij en handleiding. De neusapplicator van de Caremaxx Bionase bestaat uit twee dioden die met een kabeltje verbonden zijn aan het apparaat. Breng de lichtgevende dioden zo diep mogelijk in de neusgaten. Druk vervolgens op de ON-toets om de behandeling te starten. Het neusslijmvlies wordt nu bestraald met veilig infraroodlicht. Na vierenhalve minuut schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit. U kunt de dioden nu uit de neusgaten verwijderen. Reinig de dioden na ieder gebruik met een vochtige doek en milde zeep. Voor een optimaal resultaat dient u de behandeling gedurende twee weken twee- tot driemaal daags toe te passen. Lees voor gebruik de handleiding.

Wanneer mag u dit apparaat niet gebruiken?

Gebruik de Caremaxx Bionase niet bij jonge kinderen, tenzij een arts anders adviseert. Heeft u een afwijking aan de neus, overleg dan met een arts of u dit apparaat mag gebruiken. Blijven de klachten ondanks het gebruik van Caremaxx Bionase aanhouden, raadpleeg dan een arts. Wilt u meer weten over de voordelen van lichttherapie bij hooikoorts, allergie of andere aandoeningen? Kijk dan op de pagina lichttherapie of bestel direct de Caremaxx Bionase eenvoudig online.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Caremaxx Bionase

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven