Caverject (Alprostadil)

Alprostadil


Alprostadil is een lichaamseigen stof (prostaglandine E1), die helpt om een erectie op te wekken. Veel mannen krijgen op latere leeftijd te maken met erectieproblemen en willen hier graag een oplossing voor. Alprostadil pakt erectiestoornissen aan op de plek waar het nodig is: in de penis zelf. Dit erectiemiddel wordt voorgeschreven als de gangbare erectiepillen niet naar behoefte werken. Alprostadil is bij 80% van de mannen met erectieproblemen effectief.

Hoe werkt dit erectiemiddel?

Alprostadil bestaat uit een poeder dat met een steriel oplosmiddel tot een vloeistof gemengd wordt. Deze vloeistof wordt vervolgens in de zwellichamen van de penis geïnjecteerd met behulp van een dun naaldje. De werkzame stof zorgt ervoor dat de bloedvaten in de penis zich verwijden, waardoor er bloed in de zwellichamen stroomt. De penis wordt hierdoor binnen 10 minuten stijf. De werking van dit middel duurt ongeveer een uur. De erectie kan na het klaarkomen nog enige tijd aanhouden, maar zal vanzelf verdwijnen.

Dosering

Alprostadil is bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheek onder andere verkrijgbaar als Caverject 10 mcg/ml en 20 mcg/ml. Een arts weet welke sterkte voor u het meest geschikt is. Gebruik dit erectiemiddel niet vaker dan eenmaal per dag, en maximaal drie keer per week. Mannen die niet lijden aan een erectiestoornis mogen dit geneesmiddel niet gebruiken.

Het doseren en mengen van de poeder en het oplosmiddel wordt stap voor stap uitgelegd in de duidelijke handleiding. In deze beschrijving staat ook hoe u de vloeistof precies in de zwellichamen van de penis moet injecteren.

Voordelen van Alprostadil

Het injecteren van Alprostadil lijkt in het begin misschien pijnlijk of ingewikkeld. Toch valt dit in de praktijk erg mee. De meeste mannen die een erectie opwekken met een penisinjectie, gebruiken dit middel naar grote tevredenheid. Alprostadil is dan misschien minder makkelijk in gebruik dan erectiepillen, maar heeft ook een aantal voordelen:
  • U krijgt met dit middel vrijwel altijd een erectie, ook als u niet opgewonden bent;
  • Doordat het middel lokaal werkt, is de inwerktijd korter. U merkt het effect al na een minuut of tien;
  • Mannen die geen erectiepillen kunnen of mogen slikken, kunnen met dit middel toch een erectie krijgen;
  • Veel mannen die niet goed reageren op erectiepillen, hebben wel baat bij deze penisinjectie.

Alprostadil kopen bij een samenwerkende apotheek

Alprostadil is bij apotheken die met Dokteronline.com samenwerken verkrijgbaar als Caverject (penisinjectie) en Muse (een vloeistof die wordt ingespoten in de plasbuis). Beide erectiemiddelen zijn receptplichtig. U wordt in contact gebracht met een arts, die na goedkeuring een recept uitschrijft na het online consult. U hoeft dus niet eerst langs uw eigen huisarts. Tijdens het online consult wordt uw medische achtergrond grondig gecheckt. Uiteraard worden deze gegevens nooit aan anderen verstrekt. Alprostadil bestellen bij samenwerkende apotheken is dan ook uiterst veilig, discreet en gemakkelijk.

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.