Caverject (Alprostadil)

Androskat kopen bij impotentie via een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek


Androskat lost erectieproblemen lokaal op

Veel mannen kampen met erectieproblemen (impotentie). In de meeste gevallen is daar gelukkig iets aan te doen. Er zijn veel soorten erectiepillen op de markt die impotentie aanpakken. Het nadeel is alleen wel dat deze pillen eerst een uur moeten inwerken. Een spontane vrijpartij is er dan dus niet bij. Bovendien zijn er mannen die om medische redenen geen pillen mogen slikken. Androskat biedt de oplossing. Dit geneesmiddel wordt rechtstreeks in de penis aangebracht en zorgt binnen enkele minuten voor een volledige erectie. Hierdoor kunt u vrijwel direct genieten van geslachtsgemeenschap. Androskat kopen bij een samenwerkende apotheek is een uitstekende manier om erectieproblemen lokaal aan te pakken.

Wanneer Androskat kopen?

Impotentie is funest voor het seksleven en het zelfvertrouwen. We spreken van erectiestoornissen als de penis niet stijf wordt, of niet lang genoeg stijf blijft tijdens geslachtsgemeenschap, ondanks seksuele prikkeling. Dit kan verschillende oorzaken hebben, waaronder:
  • Leeftijd: het erectievermogen neemt in de loop der jaren af;
  • Overmatig drugs- en/of drankgebruik
  • Bijwerkingen van bepaalde medicatie;
  • Psychische klachten als (faal)angst, depressie of stress;
  • Lichamelijke aandoeningen of ziektes.
Androskat is ideaal voor mannen met een erectiestoornis die geen pillen willen of mogen slikken. Het grote voordeel van dit medicijn is dat het direct werkt. Androskat kopen bij een apotheek wordt daarom ook aanbevolen aan impotente mannen die er een spontaan seksleven op na willen houden: u hoeft seks niet meer in te plannen, en niet eerst een uur te wachten voordat u kunt vrijen.

Hoe werkt Androskat?

De werkzame stoffen van Androskat (fentolamine en papaverine) ontspannen en verwijden de bloedvaten in de penis. Hierdoor kunnen de zwellichamen goed vollopen met bloed, waarna een erectie ontstaat. Androskat wordt met een injectienaald rechtstreeks in de penis ingespoten. De penis wordt na een aantal minuten stijf, waarna de erectie tussen de 60 en 90 minuten aanhoudt. Androskat kopen bij een samenwerkende apotheek kan een oplossing zijn voor erectieproblemen.

Het gebruik van Androskat?

U gebruikt Androskat uitsluitend als u seksueel actief wilt zijn. In de gebruiksaanwijzing staat stap voor stap beschreven hoe u Androskat in de penis inspuit. Enkele feiten die u moet weten over de behandeling met Androskat:
  • Androskat kan enkele bijwerkingen veroorzaken, zoals kleine bloeduitstortingen op de plaats waar de injectie is toegediend, of een tijdelijk verdoofd gevoel in de penis;
  • Bij erecties die langer aanhouden dan drie uur moet een arts worden geraadpleegd;
  • Na het gebruik van Androskat kunt u zich soms duizelig voelen, met name bij het opstaan vanuit een zittende of liggende houding.
Raadpleeg voor overige bijwerkingen en waarschuwingen de bijsluiter.

Samenstelling

1 ampul à 2ml Androskat bevat 30 mg papaverinehydrochloride en 1 mg fentolaminemesylaat. De werkzame bestanddelen van Androskat zorgen voor een verwijding van de bloedvaten en een verslapping van de spieren in het zwellichaam van de penis. Hierdoor stroomt er meer bloed in het zwellichaam, waardoor er een erectie kan ontstaan. De werking treedt vrijwel onmiddellijk in en is maximaal na ongeveer 15 minuten. De duur van de erectie is afhankelijk van de dosering en de oorzaak van de erectiestoornis.

Androskat kopen bij samenwerkende apotheken

Androskat is een receptplichtig medicijn. Hebt u geen tijd of zin om met impotentieklachten naar de eigen huisarts te gaan? Dan kunt u bij apotheken die met Dokteronline.com samenwerken zonder recept van uw eigen huisarts Androskat kopen. Wij brengen u in contact met een samenwerkende arts voor een online consult. Deze schrijft vervolgens een recept uit. Uiteraard gaan zij vertrouwelijk om met uw gegevens. Androskat is binnenkort bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken verkrijgbaar. Wilt u vandaag al een medicijn tegen erectieproblemen bestellen bij de apotheek? Dan is Caverject een mogelijk alternatief.

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.