Caverject (Alprostadil)

Caverject zonder recept van uw eigen huisarts


Erectiestoornissen zijn tegenwoordig prima te verhelpen. Naast de bekende erectiepillen is ook de penisinjectie een goede manier om impotentie te verhelpen. De werkzame stof alprostadil zorgt vrijwel direct voor een stevige erectie. Er is dus geen sprake van een inwerktijd. Omdat dit geneesmiddel heel lokaal werkt, is er bovendien minder kans op bijwerkingen. Bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com bestelt u Caverject zonder recept van uw eigen huisarts. U hoeft dus niet eerst naar het spreekuur, en dat scheelt een hoop tijd.

Online Caverject bestellen bij samenwerkende apotheken

Caverject is een receptplichtig medicijn: alleen een arts mag u dit erectiemiddel voorschrijven. Veel mensen vragen zich af hoe dat dan zit met het recept: hoe komt u aan zo'n papiertje als u niet naar de eigen huisarts gaat? Bij dokterdienst Dokteronline.com hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. U bestelt Caverject bij een samenwerkende apotheek, nadat u via een online consult met een samenwerkende arts een online recept hebt ontvangen. Deze arts controleert uw lichamelijke gezondheid door middel van een online medische vragenlijst. Gaat de arts akkoord met het gebruik van het bestelde medicijn, dan schrijft hij een online recept uit. Dit recept wordt doorgestuurd naar een samenwerkende apotheek, waar uw medicijnen worden ingepakt en verzonden.

Informatie over Caverject

Caverject is bedoeld voor mannen die niet goed reageren op erectiepillen, of die geen erectiepillen mogen of willen slikken. Op de site van Dokteronline.com vindt u veel informatie over het gebruik van dit medicijn. Uiteraard hebben we de bijsluiter voor u online gezet. Daarnaast kunt u in het informatiedossier Caverject ervaringen lezen wat andere bezoekers van dit erectiemiddel vonden. Op de pagina Het gebruik van Caverject leest u hoe u een penisinjectie toedient. Deze handeling klinkt enger dan het in werkelijkheid is. De meeste gebruikers van dit erectiemiddel voelen geen pijn tijdens het inspuiten van de vloeistof.

Caverject receptvrij bestellen is niet mogelijk

Wilt u ergens anders Caverject zonder recept van uw eigen huisarts aanschaffen? Let dan wel goed op: sommige webwinkels of online apotheken verkopen nepmedicijnen. Deze vervalste geneesmiddelen bevatten vaak vervuilde stoffen en kunnen daardoor schadelijk zijn voor uw gezondheid. Houd de volgende tips in gedachten als u veilig wilt shoppen:
  • Koop nooit Caverject zonder akkoord van een dokter. Bedrijven die niet samenwerken met een arts zijn vaak onbetrouwbaar. Wordt er geen online consult gevoerd, koop er dan niets.
  • Bij online aanbieders die buiten de Europese Unie gevestigd zijn, loopt u een groter risico op nepmedicijnen. De regelgeving is daar minder streng.
  • Mijd bedrijven die anoniem te werk gaan. Een betrouwbare online aanbieder heeft een goed bereikbare Klantenservice (met telefoonnummer en e-mailadres).

Snel en veilig Caverject kopen bij een samenwerkende apotheek

Bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com koopt u veilig en snel Caverject zonder recept van uw eigen huisarts. Desgewenst brengen wij u in contact met een samenwerkende arts die u na goedkeuring een online recept uitschrijft, via een online arts consult. De arts stuurt het recept naar een samenwerkende apotheek, die het middel discreet inpakt en opstuurt. De apotheek heeft dit geneesmiddel standaard op voorraad. Caverject is in diverse sterktes verkrijgbaar bij de apotheek. Caverject zonder recept van uw eigen huisarts bestellen is op deze manier veilig en eenvoudig. U hebt Caverject binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.