Cetomacrogol

Cetomacrogol

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Last van een droge of gevoelige huid? Cetomacrogolcrème of -zalf maakt de huid weer zacht en soepel. De vettende bestanddelen zorgen er bovendien voor dat de huid minder snel uitdroogt. Meer info

Laagste prijs
€ 3,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Cetomacrogol?

Last van een droge of gevoelige huid? Cetomacrogolcrème of -zalf maakt de huid weer zacht en soepel. De vettende bestanddelen zorgen er bovendien voor dat de huid minder snel uitdroogt. Het merk Bipharma heeft diverse producten met cetomacrogol ontwikkeld. De drogisten die samenwerken met Dokteronline.com hebben Bipharma Cetomacrogol online beschikbaar. Bestelt u dit product online, dan heeft u Cetomacrogol binnen enkele werkdagen in huis.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Een droge huid komt vaak voor. Vooral in de winter, als de lucht erg droog is, hebben veel mensen last van huidklachten zoals een trekkerig gevoel, jeuk of schilfering. Deze klachten komen vooral vaak voor op plaatsen waar de huid dun is, zoals de scheenbenen, onderrug of handen. Cetomacrogol helpt deze ongemakken te voorkomen of te behandelen. Aan de basiscrème of -zalf zijn verder geen werkzame stoffen, parfum of parabenen toegevoegd. De producten zijn daardoor geschikt voor jong en oud. Cetomacrogol zorgt ervoor dat de vochtbalans van de huid zich herstelt en voorkomt verdere uitdroging. De ruwe huid wordt weer glad en zacht. Jeuk, rode plekken en schilfers verminderen of verdwijnen. Cetomacrogol is verkrijgbaar in verschillende producten, waaronder:

  • Cetomacrogolcrème. Dit product is goed smeerbaar en trekt snel in de huid. De crème is zeer geschikt om de normale of gevoelige (gezichts)huid te verzorgen en te beschermen tegen uitdroging.
  • Cetomacrogol-vetcrème. Bevat vaseline, wat de vochtbalans helpt te herstellen en de huid goed beschermt. Geschikt voor de droge of gevoelige huid. Dit product is verkrijgbaar in diverse varianten, waarbij het percentage van de toegevoegde vaseline varieert.
  • Cetomacrogolzalf. Aanbevolen voor de zeer droge, schilferende of gevoelige huid. De zalf bevat naast cetomacrogol en vaseline ook parafine, wat zorgt voor een afsluitend laagje over de huid. Hierdoor wordt verder vochtverlies voorkomen en wordt de huid beter gehydrateerd.

Hoe gebruikt en doseert u Cetomacrogol?

Bij de samenwerkende drogisten kunt u de huidverzorgende producten met Cetomacrogol online bestellen. De aanbevolen wijze van gebruik is als volgt:

  • Een- tot tweemaal daags een dun laagje crème of zalf op de huid aanbrengen. Zo nodig mag u het product vaker gebruiken.
Cetomacrogol is ook geschikt voor toepassing bij baby’s, kinderen, zwangere vrouwen en tijdens het geven van borstvoeding.

Bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen te verwachten bij het gebruik van Cetomacrogolcrème of -zalf. Krijgt u toch last van klachten, overleg dan met een arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik producten met Cetomacrogol niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen (zie bijsluiter of verpakking).

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Cetomacrogol

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven