Champix

Champix ervaringen


Champix is een medicijn dat het stoppen met roken een stuk gemakkelijker maakt. Door de jaren heen heeft het middel al vele mensen definitief van hun rookverslaving afgeholpen. Hoewel het stoppen met roken een grote uitdaging blijft zijn de ervaringen van onze bezoekers met dit product zeer positief.

Champix gebruikerservaringen

Onze bezoekers sturen regelmatig reviews over de medicatie die ze bij de met ons samenwerkende apotheken hebben besteld. Naast de informatie van uw arts helpen reviews u immers om een bredere blik op de medicatie te werpen. Hieronder leest u een aantal Champix ervaringen.

Sandra | Zaandam:
Ik rookte 27 jaar een pakje per dag, ik had ook helemaal geen zin om te stoppen! Ik was een zogenaamde gezonde roker, ik had nergens last van? Ik ben met de Champix gestart zonder dat ik eigenlijk wilde stoppen! Nou, na 8 dagen heb ik de sigaretten vaarwel gezegd en we zijn nu een half jaar verder en ik kan u vertellen NOOIT MEER EEN PEUK VOOR MIJ! Het werkt dus ook als je er helemaal niet achter staat! Gewoon mee beginnen en het stoppen gaat dan vanzelf. LANG LEVE DE CHAMPIX!!!

M. den Herder | Lochem:
Ik heb vele jaren gerookt en sinds 6 weken slik ik Champix en sta versteld wat het met me doet! Het middel helpt me vooral de gewoonte te doorbreken en me te laten voelen dat er ook heel goed te leven is zonder die sigaret! Ik ben erg benieuwd wat het met me doet als de kuur voorbij is. Maar ben nu wel overtuigd hoezeer sigaretten je leven bepalen en hoe ongelooflijk slecht ze voor je zijn.

U kunt meerdere reviews lezen op onze productpagina. Op die pagina kunt u overigens ook gemakkelijk online het product bestellen bij een van onze samenwerkende apotheken.

Champix stappenplan

Het succes van Champix zit hem in het stappenplan. Veel gebruikers geven aan dat ze dit een zeer prettige manier vinden om te stoppen met roken. U begint dit medicijn al te slikken terwijl u nog rookt. Op die manier wordt er een spiegel in het bloed opgebouwd, zodat de overgang naar niet roken heel geleidelijk gaat. Het stappenplan wordt duidelijk uitgelegd in de bijsluiter. Op onze blog Stoppen met roken vindt u meer tips over het stoppen met roken.

Ervaringen Champix: bijwerkingen

Stoppen met roken zorgt vaak voor vervelende afkickverschijnselen, zoals trillen, zweten, gewichtstoename en een onrustig gevoel. Deze verschijnselen kunnen ook optreden als u Champix gebruikt. Champix helpt wel tegen het hunkeren naar een sigaret. Omdat Champix de nicotinereceptoren in de hersenen als het ware om de tuin leidt, heeft u veel minder tot geen behoefte aan roken. Gebruikers van Champix melden soms tijdelijke bijwerkingen als hoofdpijn, slaapproblemen en misselijkheid. Meer informatie over de bijwerkingen vindt u in de bijsluiter.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.