Chilly

Chilly

Chilly is een product dat speciaal ontwikkeld is voor de verzorging van de vagina. Het is verkrijgbaar als wasemulsie en intiemtissues. Deze producten bevatten geen zeep en hebben een zuurgraad die gelijk is aan de PH-waarde van de vagina. Meer info

Kosten vanaf
€ 3,70
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

  • iDeal
  • Billink
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Dienst
Kosten opdracht *
Dienst – Kosten opdracht *

Chilly Delicate Intiem Tissues 12 st.

€ 3,70

Chilly Protect Intiem Tissues 12 st.

€ 3,70

Wat is Chilly?

Chilly is een product dat speciaal ontwikkeld is voor de verzorging van de vagina. Het is verkrijgbaar als wasemulsie en intiemtissues. Deze producten bevatten geen zeep en hebben een zuurgraad die gelijk is aan de PH-waarde van de vagina. De kans op irritaties is daardoor minimaal.

Waar wordt het voor gebruikt?

Chilly wordt gebruikt om de vagina te reinigen of tussendoor op te frissen. Chilly wasemulsie is bedoeld voor de dagelijkse hygiëne. De Chilly intiemtissues zorgen daarnaast voor extra frisheid wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld na het sporten of de geslachtsgemeenschap, tijdens de menstruatie of op andere momenten.

Hoe gebruikt u Chilly?

Chilly wasemulsie is een zeepvrije wasgel die onder de douche gebruikt kan worden. Spoel na het inzepen de huid altijd goed af met lauw water. Chilly wasemulsie is uitsluitend geschikt voor gebruik op de uitwendige delen van de vagina (binnenste en buitenste schaamlippen). Breng de wasgel nooit in de vagina zelf aan: dit kan leiden tot irritaties. Chilly intiemtissues bevatten een speciale lotion die niet afgespoeld hoeft te worden. U kunt de tissues op ieder moment van de dag gebruiken als vochtig toiletpapier om de vagina op te frissen. De doekjes zijn volledig biologisch afbreekbaar en kunnen dus gewoon door het toilet worden gespoeld. Chilly intiemtissues zijn discreet verpakt en makkelijk mee te nemen.

Dosering

Chilly kan dagelijks naar behoefte worden gebruikt. De wasemulsie en intiemtissues zijn verkrijgbaar in diverse varianten:

  • Chilly Gel: bevat een vleugje menthol en geeft daardoor extra frisheid
  • Chilly Delicate: speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Bevat kalmerende en vochtinbrengende ingrediënten als Aloë Vera en hamamelis
  • Chilly Protect: heeft een antibacteriële werking en geeft daardoor extra bescherming.

Chilly is gynaecologisch getest en is geschikt voor alle vrouwen.

Bijwerkingen

De producten van Chilly bevatten geen zeep, hebben een neutrale PH-waarde en zijn daardoor niet irriterend voor de huid. Een enkele keer kan er een allergische reactie (huiduitslag, irritatie) optreden als gevolg van overgevoeligheid voor een van de gebruikte cosmetische stoffen (parfum).

Zwangerschap/rijvaardigheid/alcohol

Chilly kan zonder bezwaar gebruikt worden tijdens een zwangerschap. Er gelden geen waarschuwingen wat betreft rijvaardigheid of alcohol bij het gebruik van Chilly.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Chilly

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven