Clinomyn

Clinomyn

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Clinomyn is een tandpasta die speciaal ontwikkeld is voor het verwijderen van vlekken en gekleurde aanslag op het gebit. Dit product staat bekend onder de naam ‘rokerstandpasta’, maar is ook zeer effectief bij verkleuringen die veroorzaakt zijn door voedingsmiddelen. Meer info

Laagste prijs
€ 3,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Clinomyn?

Clinomyn is een tandpasta die speciaal ontwikkeld is voor het verwijderen van vlekken en gekleurde aanslag op het gebit. Dit product staat bekend onder de naam ‘rokerstandpasta’, maar is ook zeer effectief bij verkleuringen die veroorzaakt zijn door voedingsmiddelen. Clinomyn bevat geen agressieve bestanddelen en is veilig te gebruiken.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Tanden kunnen een andere kleur krijgen of vlekkerig worden door roken, het drinken van koffie, thee of rode wijn of het eten van gekleurde voedingsmiddelen. Een gewone tandpasta verwijdert wel tandplak, maar is niet sterk genoeg om de verkleuringen aan te pakken. Een whitening-product werkt meestal op basis van agressieve, blekende bestanddelen die het glazuur kunnen aantasten en irriterend zijn voor het tandvlees. Clinomyn bevat geen schuur- of bleekmiddelen. De tandpasta is veilig voor het gebit en verwijdert tegelijkertijd de ontsierende verkleuringen die veroorzaakt zijn door nicotine, tannine en andere kleurstoffen. Het toegevoegde fluoride beschermt de tanden en kiezen tegen cariës.

Hoe werkt Clinomyn?

Clinomyn bevat milde ingrediënten die een diepreinigende werking hebben. Rokers over de hele wereld hebben al jarenlang baat bij dit product. De tandpasta geeft niet alleen de tanden, maar ook kronen, jackets en inlays hun oorspronkelijke kleur terug. Clinomyn verwijdert de meest hardnekkige aanslag en bevat daarnaast ook verzorgende en beschermende bestanddelen. Hierdoor is de tandpasta zeer geschikt om dagelijks te gebruiken, ook als er geen sprake is van een verkleurd gebit. De frisse pepermuntsmaak garandeert een frisse adem.

Hoe gebruikt u Clinomyn tandpasta?

Poets de tanden twee- tot driemaal daags met Clinomyn tandpasta.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik Clinomyn tandpasta niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen. U vindt een overzicht van de ingrediënten op de verpakking of in de bijsluiter.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Clinomyn

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven