Co-Codamol

Co-Codamol bestellen


Heeft u last van pijn, zoals reumatische klachten, migraine, pijn na een operatie, hoofdpijn of griep en helpen lichte pijnstillers niet? Dan kunt u kiezen voor Co-Codamol. Dit is een sterkere pijnstiller die helpt om de pijnklachten te verminderen. Dit medicijn kunt u eenvoudig bestellen bij apotheken die met Dokteronline.com samenwerken.

Co-Codamol online bestellen

Co-Codamol is een receptplichtig medicijn waar u een recept van een arts voor nodig heeft. Door tijdgebrek kan het voorkomen dat u geen kans ziet om naar de eigen apotheek of huisarts te gaan. Dokteronline.com maakt het u makkelijk, want deze stelt u in staat Co-Codamol online te bestellen bij een samenwerkende apotheek. Wij brengen u ook in contact met een samenwerkende arts, zodat deze na een online consult het recept kan uitschrijven.

Hoe werkt online bestellen?

U kunt online medicijnen bestellen bij een apotheek die samenwerkt met Dokteronline.com. Dit gaat eenvoudig, maar op een veilige manier. Dokteronline.com brengt u in contact met een arts voor een online art consult. Een arts bepaalt of u het middel mag gebruiken. Is dit het geval, dan wordt de bestelling aan een apotheek doorgegeven en heeft u binnen enkele dagen uw bestelling in huis. U hoeft er dus niet de deur voor uit.

Wat is Co-Codamol?

Voordat u Co-Codamol bestelt is het goed om te weten wat voor medicijn het is en hoe het werkt. Co-Codamol bevat de stoffen paracetamol en codeïne. Deze combinatie werkt koortsverlagend, blokkeert de pijnsignalen naar de hersenen en verlicht eventuele pijnprikkels. Het werkt effectief bij reumatische pijn, migraine, pijn na operatie, hoofdpijn of griep. Maar het geeft ook verlichting bij menstruatiepijn en spierpijn.

Gebruik Co-Codamol

Slik het medicijn precies volgens voorschrift en lees altijd alvorens de bijsluiter. Gebruikelijk is één of twee tabletten per 4 tot 6 uur. Het maximum is 8 tabletten in 24 uur. De werking begint na 30 minuten en houdt 4 tot 6 uur aan. De pijnstiller is bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken verkrijgbaar in verschillende doseringen en vormen. U kunt kiezen tussen bruistabletten en gewone tabletten.

Co-Codamol is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Gebruik het middel niet in combinatie met medicijnen die de stof paracetamol bevatten en drink geen alcohol gedurende het gebruik.

Bijwerkingen

Mogelijk geeft Co-Codamol bijwerkingen, maar dit komt niet bij iedereen voor.

Meest voorkomende bijwerkingen zijn:
  • slaperigheid
  • sufheid
  • misselijkheid
  • duizeligheid
Wees in het begin voorzichtig met autorijden, omdat het concentratievermogen mogelijk minder kan zijn. Vaak zijn de bijwerkingen mild van aard en verdwijnen ze in de loop van de tijd. Het complete overzicht van bijwerkingen leest u in de bijsluiter.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.