Co-Codamol

Co-codamol ervaringen


Bij pijn en koorts is een goede pijnstiller heel belangrijk. Voor pijnklachten waarbij paracetamol niet goed genoeg werkt, is er nu Co-codamol. Dit geneesmiddel bevat niet alleen het vertrouwde paracetamol, maar ook codeïne: een sterke pijnstiller die de pijnprikkels op een andere manier blokkeert dan paracetamol doet. Door deze combinatie ontstaat er een extra krachtige werking. Veel bezoekers hebben uitstekende Co-codamol ervaringen. Gebruikers vinden het vooral erg prettig dat Co-codamol in veel verschillende sterktes verkrijgbaar is bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken.

Wanneer Co-codamol gebruiken?

Co-codamol is een krachtige pijnstiller die tevens een koortsverlagende werking heeft. Bezoekers bestellen dit geneesmiddel bij een apotheek het vaakst om de volgende pijnklachten te verlichten:
  • Reumatische pijn (artrose, artritis, jicht, ziekte van Bechterew);
  • Pijn na een operatieve of tandheelkundige ingreep;
  • Pijn en koorts bij griep, verkoudheid of een andere ziekte;
  • Migraine;
  • Zenuwpijn;
  • Spierpijn;
  • Menstruatiepijn;
  • Droge hoest bij verkoudheid en griep.
In het informatiedossier Co-codamol bestellen leest u meer over het gebruik van deze pijnstiller.

Co-codamol en hoest

De codeïne die in Co-codamol zit, dempt niet alleen pijn, maar ook hoestprikkels. Veel mensen gebruiken deze pijnstiller dan ook om een aanhoudende kriebelhoest te onderdrukken. Dit is vooral handig op momenten dat hoestbuien ongelegen komen, bijvoorbeeld tijdens een presentatie, examen of andere officiële gelegenheid. Een kriebelhoest wordt vaak erger als men in bed ligt. In dat geval zorgt Co-codamol voor een ongestoorde nachtrust. Co-codamol is uitsluitend geschikt voor een droge (kriebel)hoest als gevolg van een verkoudheid of griep. Hebt u last van een vastzittende hoest, dan kunt u beter een slijmoplossend product kopen.

Co-codamol ervaringen: bijwerkingen

'Geeft dit geneesmiddel bijwerkingen?' De meeste medicijnen kunnen bijwerkingen veroorzaken, maar vaak zijn deze tijdelijk en niet al te hevig. Gebruikers van Co-codamol, melden dat ze niet of nauwelijks last hadden van bijwerkingen. Een enkele keer was er sprake van lichte duizeligheid, sufheid of slaperigheid. Ook obstipatie is door een enkeling gemeld. In de bijsluiter van dit geneesmiddel staat een volledig overzicht van de bijwerkingen die eventueel op kunnen treden.

Gebruikerservaringen

Bezoekers sturen ons vaak berichten over hun ervaringen met medicijnen. Ze geven bijvoorbeeld tips over het innemen van het product, of schrijven iets over de bijwerkingen. Hier zijn we blij mee, want deze informatie helpt andere bezoekers om een goed beeld te krijgen van een geneesmiddel. Tegenwoordig kunnen deze reviews rechtstreeks op onze site worden geplaatst. Wilt u uw Co-codamol ervaringen delen met andere bezoekers, dan kunt u het online reviewformulier invullen op de productpagina.

Co-codamol online bestellen bij samenwerkende apotheken

Co-codamol maakt korte metten met pijn, koorts en hoestbuien. Wilt u na het lezen van de Co-codamol ervaringen dit product kopen? Dit is mogelijk bij een apotheek die met Dokteronline.com samenwerkt. Zij hebben Co-codamol in diverse sterktes en soorten op voorraad. Wij brengen u bovendien online in contact met een samenwerkende arts voor een online consult. Deze schrijft vervolgens een recept uit en geeft de opdracht voor levering aan een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek. U ontvangt Co-codamol binnen 1 tot 3 werkdagen.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.