Co-Codamol

Co-Codamol zonder recept van uw eigen huisarts


Co-Codamol is een krachtige pijnstiller op basis van paracetamol en codeïne. Het wordt onder andere gebruikt bij reumatische klachten, pijn bij griep of een andere ziekte, migraine en menstruatiepijn. De codeïne in Co-Codamol werkt ook goed tegen een aanhoudende kriebelhoest. U heeft een recept nodig om dit geneesmiddel aan te schaffen, ook als u het online koopt. Bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com kunt u Co-Codamol zonder recept van uw eigen huisarts bestellen. Dat wil niet zeggen dat u Co-Codamol receptvrij toegestuurd krijgt, maar dat dit geneesmiddel wordt voorgeschreven door een arts die met Dokteronline.com samenwerkt. Dit gebeurt door middel van een online consult.

Wat is een online consult?

Voordat een arts kan bepalen of u Co-Codamol mag gebruiken, moet hij eerst uw gezondheid in kaart brengen. Gaat u naar het spreekuur, dan stelt uw eigen huisarts u een aantal vragen, zoals hoe zwaar u bent, of u rookt en welke medicijnen u gebruikt. Bij een online consult werkt het net zo. Het verschil is dat u deze vragen via een medische vragenlijst beantwoordt. Een samenwerkende arts checkt de vragenlijst nauwkeurig. Ziet hij geen bezwaar voor het gebruik van het medicijn, dan wordt er een online recept uitgeschreven.

Tips voor het online consult

Co-Codamol zonder recept van uw eigen huisarts bestellen is bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com veilig en eenvoudig: u hoeft er geen vrij voor te nemen en hoeft niet eindeloos in de wachtkamer te zitten. De medische vragenlijst kunt u thuis invullen op een moment dat het u uitkomt. Een arts baseert zijn deskundige oordeel op de gegevens die u doorgeeft. Zorg er daarom voor dat u de vragen zorgvuldig beantwoordt. Alleen dan kan een arts uw situatie goed inschatten. Een paar tips bij het invullen van de vragenlijst:
  • Neem er de tijd voor. Als u overhaast te werk gaat, vergeet u soms belangrijke dingen.
  • Denk van te voren goed na over welke medicijnen u gebruikt. Loop desnoods even langs het medicijnkastje, aanrecht of andere plekken waar u uw medicijnen, vitamines en andere voedingssupplementen bewaart.
  • Vul niet zomaar op de gok iets in. Stap even op de weegschaal of vraag of iemand u even opmeet. Hoe nauwkeuriger uw gegevens zijn, des te veiliger het is.
  • Lieg nooit over uw medische gegevens. Als u een geneesmiddel voorgeschreven krijgt op basis van verkeerde antwoorden, kan dit een gevaar voor uw gezondheid opleveren.

Veilig Co-Codamol zonder recept van uw eigen huisarts bestellen

Wilt u Co-Codamol zonder recept van uw eigen huisarts bestellen, dan is Dokteronline.com een goede partner. Wij zijn al meer dan tien jaar een betrouwbare doktersdienst en wij werken samen met artsen en apothekers. Hierdoor kunnen we de medicijnen voor een voordelige prijs aanbieden en bent u verzekerd van goede zorg. De samenwerkende artsen zijn allemaal zeer ervaren en gediplomeerd. De samenwerkende apotheken leveren uitsluitend de originele medicijnen. Ook over de betaling hoeft u zich geen zorgen te maken: u kunt uw medicijnen online afrekenen via een van de beveiligde betaalmethodes. Wilt u meer weten over het bestellen van Co-Codamol zonder recept van uw eigen huisarts, lees dan de pagina Hoe werkt het.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.