Colgate Max White One

Colgate Max White One

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

In één week wittere tanden? Dat kan met Colgates nieuwste tandverzorgingsproducten Max White One. Het assortiment van Max White One bestaat uit diverse tandpasta’s, een mondwater en een tandenborstel. Meer info

Laagste prijs
€ 3,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Colgate Max White One?

In één week wittere tanden? Dat kan met Colgates nieuwste tandverzorgingsproducten Max White One. Het assortiment van Max White One bestaat uit diverse tandpasta’s, een mondwater en een tandenborstel.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Een stralend, wit gebit is voor velen een schoonheidsideaal. Toch zijn witte tanden niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het gebit kan verkleuren door nicotine, tannine (de kleurstof in rode wijn), koffie en thee. Dit geeft de tanden een gelige kleur of bruine vlekken. De producten van Colgate Max White One verwijderen deze verkleuringen binnen een week. Daarnaast beschermen ze het gebit tegen de vorming van tandplak en het ontstaan van cariës of tandvleesproblemen.

Hoe werkt Colgate Max White One?

De tandpasta’s van Colgate Max White One zijn verkrijgbaar in diverse varianten:

  • Max White One Original: bevat unieke whitening accelerators. Verwijdert vlekken en houdt de tanden langer wit.
  • Max White One Luminous: met SmartFoam-technologie die ook de interdentale ruimtes bereikt en zo de tanden en kiezen rondom witter maakt.
  • Max White One Optic: heeft licht reflecterende bestanddelen die het gebit direct een wittere uitstraling geven.
De Max White One 360° tandenborstel is voorzien van speciale whitening cups en gepolijste borstelharen die het witmakende effect van de tandpasta vergroten. De borstel heeft ook een tong- en wangreiniger, voor een optimale mondhygiëne.

Max White One mondspoeling biedt extra bescherming tegen bacteriën en verwijdert vlekken. Regelmatig gebruik van het mondspoelmiddel zorgt ervoor dat het gebit langer wit blijft.

Hoe gebruikt u Colgate Max White One?

Poets uw tanden tweemaal per dag met een Colgate Max White One tandpasta naar keuze. Spoel daarna de mond met 15 ml Colgate Max White One mondwater.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik de Colgate Max White One producten niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen. U vindt een overzicht van de ingrediënten op de verpakking of in de bijsluiter.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Colgate Max White One

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven