Conceive Plus

Conceive Plus is een glijmiddel dat speciaal ontwikkeld is voor vrouwen die zwanger willen worden. Reguliere glijmiddelen bevatten stoffen die de levensvatbaarheid en conditie van spermacellen kunnen aantasten. Meer info

Kosten vanaf
€ 12,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

  • iDeal
  • Billink
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Dienst
Kosten opdracht *
Dienst – Kosten opdracht *

Wat is Conceive Plus?

Conceive Plus is een glijmiddel dat speciaal ontwikkeld is voor vrouwen die zwanger willen worden. Reguliere glijmiddelen bevatten stoffen die de levensvatbaarheid en conditie van spermacellen kunnen aantasten. Dit kan het ontstaan van een zwangerschap bemoeilijken. Conceive Plus bevat stoffen die de kansen op een bevruchting juist bevorderen. Het product bevat calcium- en magnesiumionen: stoffen die essentieel zijn bij het bevruchtingsproces. Daarnaast heeft het glijmiddel een ideale pH-waarde en een unieke osmolariteit. Deze eigenschappen verhogen de bewegelijkheid van spermacellen en stimuleren het proces waarbij de zaadcel zich vasthecht aan de eicel. Conceive Plus is zonder recept verkrijgbaar bij uw eigen drogist of u kunt aan ons de opdracht geven om dit op uw naam te regelen bij een geregistreerde EU-drogisterij.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Dit product is bedoeld voor vrouwen die last hebben van vaginale droogheid en daarbij graag zwanger willen worden. Conceive Plus creëert (in tegenstelling tot de meeste andere glijmiddelen) de ideale levensomstandigheden voor zaadcellen en vergroot zo de kans op een zwangerschap. Dit glijmiddel is ontwikkeld door vruchtbaarheidsspecialisten in samenwerking met Amerikaanse academische ziekenhuizen.

Hoe gebruikt u Conceive Plus?

Conceive Plus is verkrijgbaar in een tube van 75 ml of in handige applicators voor eenmalig gebruik. Gebruikt u glijmiddel uit de tube, dan kunt u het product aanbrengen in de schede of op de penis. De voorgevulde wegwerpapplicator is uitsluitend bedoeld voor vaginaal gebruik. Breng de inhoud van de applicator aan in de schede volgens de aanwijzingen in de bijsluiter. Gooi de gebruikte applicator weg. Heeft u bij het gebruik van de applicators behoefte aan extra bevochtiging, dan kunt u aanvullend glijmiddel uit de tube gebruiken.

Dosering

Breng 10 minuten voor de geslachtsgemeenschap een klein beetje glijmiddel uit de tube of de inhoud van 1 applicator aan in de schede. Conceive Plus glijmiddel mag desgewenst iedere dag gebruikt worden.

Bijwerkingen

Conceive Plus bevat milde ingrediënten en wordt over het algemeen probleemloos verdragen. In uitzonderlijke gevallen kan er huidirritatie optreden. Staak het gebruik van het glijmiddel als u hier last van krijgt en overleg met een arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik Conceive Plus niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten. U vindt een overzicht van de samenstelling van het product in de bijsluiter. Gebruik het glijmiddel niet als de uiterste houdbaarheidsdatum is verstreken.

Informatie dossiers
Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Conceive Plus

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven