Kies uw behandeling

Regel een behandeling voor mij

U bent op zoek naar een behandeling voor een bepaalde aandoening of specifieke gezondheidsklachten. Dokteronline.com kan u verder helpen.

Dokteronline.com is een informatieve website en online gezondheidsservice die u kan helpen met het aanvragen van een arts consult. Wij bieden zelf geen producten aan, maar wij regelen op uw verzoek de juiste behandeling voor uw aandoening of klacht. Wij kunnen u daartoe in contact brengen met geregistreerde EU-artsen en apotheken waar wij toegang toe hebben.

De apotheken leveren behandelingen voor mannelijke en vrouwelijke gezondheid, pijn, huid- en mondverzorging, ouderdomskwalen en voor chronische en acute aandoeningen.

Hoe werk het?

  • Selecteer de categorie voor uw consult aanvraag.
  • Log in of registreer u als nieuwe klant.
  • Vul een medische vragenlijst in, zodat een geregistreerde EU-arts u van het beste en meest veilige advies kan voorzien.
  • Geef een gewenste behandeling op en plaatst de opdracht.
  • Een geregistreerde EU-arts beoordeelt uw opdracht. Is de opdracht goedgekeurd, dan wordt deze verwerkt door een geregistreerde EU- apotheek en zo spoedig mogelijk bij u thuisbezorgd.

Kies uw behandeling

Dokteronline.com

De informatie die u aan ons verstrekt is strikt vertrouwelijk en is beschermd onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij verstrekken uw persoonsgegevens niet zonder uw toestemming aan derden. Alle door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt om u optimaal van informatie en onze diensten te voorzien. Indien gewenst kunt u uw gegevens ten allen tijden verwijderen.

Privacy