Cyclotest 2 Plus Cyclusmonitor

Cyclotest 2 Plus Cyclusmonitor

Cyclotest 2 Plus Cyclusmonitor is een anticonceptiemonitor: een apparaat dat op basis van de basale lichaamstemperatuur kan berekenen wanneer er een vruchtbare periode aanbreekt. Na het meten van de temperatuur geeft de Cyclotest 2 Plus Cyclusmonitor direct aan of u vruchtbaar bent of niet. Meer info

Kosten vanaf
€ 28,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

 • iDeal
 • Billink
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Dienst
Kosten opdracht *
Dienst – Kosten opdracht *

Cyclotest 2 Plus Cyclusmonitor 1 st.

€ 197,50

Cyclotest 2 Plus Software CD 1 st.

€ 28,90

Wat is Cyclotest 2 Plus Cyclusmonitor?

Cyclotest 2 Plus Cyclusmonitor is een anticonceptiemonitor: een apparaat dat op basis van de basale lichaamstemperatuur kan berekenen wanneer er een vruchtbare periode aanbreekt. Na het meten van de temperatuur geeft de Cyclotest 2 Plus Cyclusmonitor direct aan of u vruchtbaar bent of niet. Met deze wetenschap kunt u vervolgens aanvullende anticonceptie gebruiken of geslachtsgemeenschap uitstellen om een zwangerschap te voorkomen.

Waar wordt het voor gebruikt?

Deze natuurlijke vorm van anticonceptie wordt door veel vrouwen toegepast. De temperatuurmethode is geschikt voor iedereen die geen hormonale anticonceptie (de pil) of andere voorbehoedsmiddelen verdraagt of wil gebruiken. Het principe is heel eenvoudig: als de Cyclotest 2 Plus Cyclusmonitor aangeeft dat u vruchtbaar bent, moet u (onbeschermde) geslachtsgemeenschap voorkomen. Komt er een moment in uw leven dat u wel een kinderwens heeft, dan kunt u Cyclotest 2 Plus Cyclusmonitor juist gebruiken om snel zwanger te raken door wel te vrijen tijdens de vruchtbare periode.

Hoe gebruikt u de Cyclotest 2 Plus Cyclusmonitor?

Het gebruik van Cyclotest 2 Plus Cyclusmonitor is heel makkelijk. Zodra u wakker wordt en voordat u opstaat neemt u uw temperatuur op met de sensor. Dat hoeft niet elke dag: u meet vanaf de eerste dag van uw cyclus tot het moment dat het apparaat aangeeft dat u niet meer vruchtbaar bent. De rest van de maand hoeft u Cyclotest 2 Plus Cyclusmonitor niet te gebruiken. Direct na het opmeten ziet u op het apparaat of u vruchtbaar bent of niet. Lees voor gebruik de handleiding. Hierin staat stap voor stap uitgelegd hoe u dit geavanceerde meetinstrument gebruikt.

Wat zijn de voordelen van de Cyclotest 2 Plus Cyclusmonitor?

De voordelen van de Cyclotest 2 Plus Cyclusmonitor op een rij:

 • Snel en betrouwbaar meetresultaat
 • Geen andere vorm van (hormonale) anticonceptie meer nodig
 • Eenvoudig in gebruik: u hoeft geen grafieken meer handmatig in te vullen
 • Het apparaat heeft een ingebouwde wekkerfunctie om iedere dag op hetzelfde tijdstip te kunnen temperaturen
 • De gegevens zijn te downloaden op uw eigen pc, zodat u uw vruchtbaarheidsprofiel kunt bekijken, uitprinten of mailen
 • Andere vruchtbaarheidsgegevens, zoals het LH-hormoongehalte in de urine (vast te stellen met de Cyclotest LH-sticks) of de samenstelling van het baarmoederslijmvlies kunnen worden ingevoerd. Dit verhoogt de betrouwbaarheid van de berekeningen tot maar liefst 99%.

U kunt de Cyclotest 2 Plus Cyclusmonitor en aanverwante Cyclotest artikelen bij uw eigen apotheek of drogist kopen of u kunt aan ons de opdracht geven om dit op naam te regelen bij een geregistreerde EU-drogisterij.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Cyclotest 2 Plus Zyklusrechner

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven