Cyclotest 2 Plus Cyclusmonitor

Cyclotest kopen voor natuurlijke anticonceptie


Cyclotest 2 Plus monitor

Anticonceptie, elke vrouw in de vruchtbare leeftijd heeft ermee te maken. De meeste vrouwen gebruiken de pil als voorbehoedsmiddel. Maar wat als u de pil niet verdraagt? Of als u gewoon liever geen hormonen slikt? Cyclotest maakt betrouwbare hormoonvrije anticonceptie mogelijk. Bij drogisten die samenwerken met Dokteronline.com kunt u diverse artikelen van dit merk bestellen, zoals de Cyclotest 2 Plus Cyclusmonitor.

Wanneer Cyclotest kopen?

De pil is populair en gemakkelijk in gebruik. Maar tegelijkertijd bevat dit voorbehoedsmiddel hormonen die behoorlijk wat bijwerkingen kunnen veroorzaken, zoals trombose, hoofdpijn of gewichtstoename. Wilt u vrijen zonder zwanger te worden, maar heeft u geen zin om hormonen te slikken? Dan kunt u bij een samenwerkende drogist een cyclusmonitor van Cyclotest bestellen.

Hoe werkt het?

De cyclusmonitor werkt op basis van de temperatuurmethode, een van de oudste en veiligste vormen van anticonceptie. De Cyclotest 2 Plus Cyclusmonitor bevat een geavanceerde thermometer, waarmee u iedere dag uw basale lichaamstemperatuur opmeet. Het apparaat berekent vervolgens of u in een vruchtbare periode bent of niet. Naar aanleiding van deze gegevens kunt u zelf bepalen of u aanvullende anticonceptie gebruikt (bijvoorbeeld een condoom), of dat u in deze periode geen geslachtsgemeenschap heeft.

Hoe gebruikt u het?

De cyclusmonitor is eenvoudig te gebruiken. Het enige dat u hoeft te doen is `s ochtends direct na het ontwaken uw temperatuur opmeten met de sensor. De computer in de cyclusmonitor berekent vervolgens direct of u vruchtbaar bent of niet. U gebruikt de cyclusmonitor vanaf de eerste dag van uw cyclus totdat het apparaat aangeeft dat u niet meer vruchtbaar bent. De overige dagen van uw cyclus hoeft u de cyclusmonitor niet te gebruiken. Cyclotest kopen betekent dat u een zeer gemakkelijke en betrouwbare vorm van anticonceptie gaat gebruiken.

Cyclotest kopen bij een samenwerkende drogist

Met de cyclusmonitor haalt u een natuurlijke en duurzame vorm van anticonceptie in huis. Afgezien van de Cyclotest 2 Plus Cyclusmonitor kunt u nog andere artikelen van Cyclotest kopen, zoals de Cyclotest Baby Cyclusmonitor. Samenwerkende drogisten hebben ook de Lady Basale Thermometer in het assortiment, waarmee u uw temperatuur zeer nauwkeurig kunt opmeten. Dit product wordt door een met Dokteronline.com samenwerkende drogist geleverd met een grafiek die u zelf invult. Daarnaast zijn er bij de met Dokteronline.com samenwerkende drogisten ook LH-sticks als ovulatietest verkrijgbaar waarmee u het hormoongehalte in uw urine kunt bepalen. Deze aanvullende informatie over uw vruchtbaarheid maakt het gebruik van de cyclusmonitor nog betrouwbaarder. Bestel de Cyclotest 2 Plus Cyclusmonitor vandaag nog bij een samenwerkende drogist en geniet van veilig vrijen zonder hormonen.
Product
Prijs *
Product – Prijs *

* Prijs is inclusief BTW.