Dermalex Repair

Dermalex Repair

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Huidirritatie en eczeem plekjes komen in verschillende mate, vormen en op verschillende plekken op het lichaam voor. Dermalex Repair heeft voor huidirritatie en eczeem plekjes drie verschillende producten ontwikkeld: Meer info

Laagste prijs
€ 9,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Dermalex Repair

Huidirritatie en eczeem plekjes komen in verschillende mate, vormen en op verschillende plekken op het lichaam voor. Dermalex Repair heeft voor huidirritatie en eczeem plekjes drie verschillende producten ontwikkeld:

Dermalex Repair crème

Speciaal voor kleine plekjes met eczeem en huidirritatie is er Dermalex Repair crème. De crème heeft als unieke eigenschap dat het de hechting van schadelijke bacteriën blokkeert en neutraliseert.. Dermalex Repair crème ondersteunt daardoor het afweersysteem van de huid en helpt bij eczeem en huidirritatie. Daarnaast bevat Dermalex Repair crème zink.

Dermalex Repair Psoriasis Crème

Dermalex Repair Psoriasis crème is een product voor de behandeling van psoriasis symptomen zoals jeuk, schilfering, roodheid van de huid en verharde plekken. Dermalex Repair Psoriasis crème kan gebruikt worden als aanvullende behandeling, bijvoorbeeld bij beginnende plekjes of tussen de behandelingen in.

Dermalex Repair Atopisch Eczeem

Dermalex Repair Atopisch Eczeem is een huidherstellende crème ontwikkeld voor de behandeling van de symptomen van atopisch eczeem, zoals jeuk, schilfering en roodheid van de huid. Atopisch Eczeem komt vooral voor bij baby´s en kinderen. Dit product is dan ook speciaal geschikt voor baby´s en kinderen vanaf 8 weken en kan gedurende een langere periode achter elkaar gebruikt worden.

Dermalex Repair is speciaal ontwikkeld voor de geïrriteerde of eczeemhuid.
Dermalex Repair is niet geschikt voor het gebruik bij ernstigere vormen van eczeem, raadpleeg hiervoor je arts.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Dermalex Repair

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven